Πρωτόπαππας: «Μέχρι πέντε είναι σχέση»

25.05.2012
Ο Τόμας Πρωτόπαππας βρέθηκε καλεσμένος του Πέτρου Κωστόπουλου στην εκπομπή "Βράδυ" και μίλησε για όλους και για όλα αλλά κυρίως για τα ομαδικά αθλήματα που του αρέσουν πολύ, ενώ μας δίνει έναν καινούργιο ορισμό της σχέσης!

«​Μέχρι πέντε είναι σχέση! Ο ομαδικός έρωτας είναι υγιής πράξη. Δεν είναι κακό», είπε ο Τόμας, δηλώνοντας ότι η ιδανική αναλογία για εκείνον είναι τρεις γυναίκες - δύο άνδρες. Μάλιστα... Για ρώτα και μια κοπέλα, βρε Τόμας να δεις μέχρι πόσα άτομα θα σου πει πώς είναι η σχέση, γιατί κάτι μου λέει πως δεν θα έχει την ίδια άποψη και θα σε πει παλιό-Τόμα(ς)ρο...


«Όταν όλοι συμφωνούν και είναι μέσα για την εμπειρία και να περάσουν καλά, δεν είναι κάτι κακό», συνέχισε ο Τόμας και αναρωτήθηκε αν όλοι οι άνθρωποι της showbiz είναι μονογαμικοί και οικογενειάρχες το παλικάρι. Πάντως ο ίδιος από ότι δείχνει δεν απέχει και πάρα πολύ από τον ρόλο που έχει στη σειρά «Βασιλιάδες» αφού δεν τον λες και τέρας μονογαμίας. Αν και εδώ έρχεται και πάλι για να μην τον κακολογήσεις να σου αλλάξει γνώμη: «τις γυναίκες τις αγαπάω πιο πολύ από οτιδήποτε. Όταν είμαι ερωτευμένος και είμαι σε σχέση είμαι μονογαμικός. Να μοιραστώ την κοπέλα με την οποία είμαι; Με τίποτα!», είπε το παλικάρι! Σκέψου να μην τις αγαπούσε κιόλας τις γυναίκες!

Ελένη Αναστασάκη