Πάτινσον & Στιούαρτ: "φασώθηκαν" δημοσίως!

25.05.2012
Τα παιδιά είναι ερωτευμένα και παρόλο που γενικά κρατούν –ύποπτα- χαμηλό προφίλ, μερικές φορές, πολύ απλά… δεν κρατιούνται.


Ο Ρόμπερτ Πάτισνον (Robert Pattinson) και η Κρίστεν Στίουαρτ (Kristen Stewart) μας "παίδεψαν" αρκετά μέχρι να παραδεχτούν ότι όντως είναι ζευγάρι, αλλά και πάλι δεν το πολύ-διαλαλούν.

Κάνοντας, μάλιστα και αρκετούς να αμφισβητούν την αυθεντικότητα της σχέσης θεωρώντας την απλά ένα καλοστημένο διαφημιστικό κόλπο που θα λάβει τέλος μόλις προβληθεί και η τελευταία ταινία του βαμπιρικού έπους "Twilight" που τους έκανε διάσημους.

Αυτές τις μέρες, ο Ρομπ και η Κριστεν βρίσκονται στις Κάνες –πού αλλού;- και ο φακός απαθανάτισε τις –σπάνιες- τρυφερές στιγμές τους.

"Έδειχναν πολύ άνετα μεταξύ τους, καθόταν δίπλα δίπλα και δεν σταμάτησαν να μιλούν λεπτό", μεταφέρουν στο Us Weekly άνθρωποι που παραβρέθηκαν στο ίδιο πάρτι, τονίζοντας ότι "οι δυο τους έδειχναν να μη δίνουν σημασία σε ό,τι συνέβαινε γύρω τους".

Σύμφωνα με πηγές, το ερωτευμένο ζευγαράκι, αντάλλαξε και μερικές κουβέντες με μερικούς άλλους παραβρισκόμενους, αλλά κάποια στιγμή, ξαναγύρισαν στη γωνίτσα τους, όπου αντάλλαξαν και μερικά –όχι και τόσο πεταχτά- φιλάκια…

"Ο Ρομπ και η Κρίστεν τραγουδούσαν το 'Hit The Road Jack' και έδειχναν συνεπαρμένοι από τη μουσική και τους στίχους. Όταν όμως τελείωσε το τραγούδι, εκείνη έτριψε τη μύτη του στον ώμο του, έβαλε το χέρι της στο στήθος του και φιλήθηκαν αρκετές φορές", μεταφέρουν με λεπτομέρειες οι πηγές. Και βέβαια υπάρχουν τα φωτογραφικά ντοκουμέντα για του λόγου το αληθές.

Στο βίντεο που ακολουθεί θυμηθείτε το πρώτο φιλί που μοιράστηκαν οι δύο ηθοποιοί στην οθόνη –ως "Έντουαρτ" και "Μπέλα" φυσικά- από την πρώτη ταινία του "Twilight".

Ζωή Κίττα