Η έγκυος Χρουσαλά τα είπε όλα στην Μενεγάκη

25.05.2012
Η Μαριέτα Χρουσαλά μπορεί τόσο καιρό να το κράταγε κρυφό και να το έκρυβε όπως μπορούσε τώρα όμως πήγε στην «Ελένη» και τα είπε όλα χαρτί και καλαμάρι!

Η Ελένη με την γνωστή αμεσότητα με το που είδε τη Μαριέτα της λέει: «Λοιπόν, σου πάει! Σου πάει πολύ! Με το καλό… να το χαίρεστε το μωρό σας» και η Μαριέτα αποκάλυψε ότι διανύει τον πέμπτο μήνα της εγκυμοσύνης αλλά μίλησε και για το παιδί που περιμένει: «Δεν ξέρουμε ακόμα τι φύλο είναι. Ρωτήσαμε, αλλά επειδή δεν ήταν οι γιατροί 100% σίγουροι, είπαν καλύτερα να μην το πουν γιατί μετά δένεσαι με την ιδέα, μετά το λες και πρέπει να το αλλάξεις. Θέμα χρόνου είναι και θα βεβαιωθούμε», είπε το κορίτσι.

Και συνέχισε: «Για κάποιο λόγο, αισθάνομαι ότι είναι αγόρι. Αλλά ίσως με έχουν επηρεάσει οι γύρω μου με όσα μου λένε αλλά δεν υπάρχει κάποιος συγκεκριμένος τρόπος να το καταλάβεις ή να το δεις», είπε η Μαριέτα που όπως είπε στην αρχή της εγκυμοσύνης είχε τα θεματάκια της: «Αγχώνομαι με πολλά πράγματα που δεν είχα στο μυαλό μου ποτέ ότι θα αγχωθώ, όπως μήπως κάποια τροφή περιέχει κάτι που ίσως δεν κάνει να φάω –που μπορεί η ποσότητα να είναι απειροελάχιστη, αλλά φοβάμαι ότι μπορεί να κάνει κάποιο κακό στο έμβρυο- μέχρι μήπως φτερνιστώ και τρανταχτώ και μετά λέω “ας ξαπλώσω”. Αλλά τώρα έχω μπει σε ένα πρόγραμμα και έχω ησυχάσει».

Γιατί άραγε τα παιδιά καθυστέρησαν να το ανακοινώσουν στους δικούς τους, η Μαριέττα Χρουσαλά απάντησε: «Το είπαμε σχεδόν στον τρίτο μήνα. Το έμαθαν τρεις ημέρες πριν την πρώτη φημολογία στα περιοδικά. Μας συμβούλεψε ο γιατρός ότι μέχρι να βεβαιωθούμε ότι όλα πάνε καλά -επειδή είναι και η πρώτη εγκυμοσύνη και δυστυχώς είναι αυξημένα τα ποσοστά αποβολής- να μην το πούμε. Εγώ το έμαθα πρώτη, λίγα δευτερόλεπτα πριν από τον σύζυγό μου», είπε το Μαριετάκι! Εμείς να ευχηθούμε όλα να πάνε καλά!

Ελένη Αναστασάκη