Τσιμτσιλή: γιατί δεν έχει κάνει ακόμα παιδί;

25.05.2012
Για την επιθυμία της να γίνει σύντομα μητέρα μίλησε η παρουσιάστρια Σταματίνα Τσιμτσιλή στο περιοδικό ''ΕΓΩ weekly''.

Στην ερώτηση αν θέλει να κάνει παιδί, η Σταματίνα υπήρξε ειλικρινής και τόνισε πως είναι κάτι που θέλει πολύ αλλά δεν έχει γίνει ακόμα:

''Το θέλουμε πάρα πολύ. Αν μπορούσα να το παραγγείλω θα το είχα κάνει ήδη. Το μωρό όμως στο φέρνει ο Θεός. Δεν έχουμε αγχωθεί. Εύχομαι να έρθει σύντομα. Ονειρεύομαι να κάνω ένα παιδάκι. Θεωρώ πώς μέσα από ένα παιδί έρχεται και ένα κομμάτι από τις ψυχές των ανθρώπων που έχεις χάσει''.

Όσο για τη σχέση της με τον σύζυγό της Θέμη, η ίδια δηλώνει πως αυτός είναι ο άντρας της ζωής της και την έχει στηρίξει πολύ τον τελευταίο χρόνο:

"Ο Θέμης είναι τα πάντα για μένα. Πέρασα πολύ δύσκολες στιγμές, πολύ έντονη στεναχώρια και στρες και έφτασα στο σημείο που ήρθε και η κάθαρση όταν συνειδητοποίησα ότι τελείωσε το Alter εκεί γύρω στον Ιανουάριο. Εκεί πια αφού έφτασα στο δικό μου πάτο συναισθημάτων είπα 'Πρέπει να προχωρήσεις μπροστά'. Στηρίχτηκα στον άνδρα μου, στους φίλους μου, την οικογένειά μου και πάτησα ξανά γερά στα πόδια μου''.

Και η εκδήλωση καψούρας της Σταματίνας συνεχίζεται:

"Δεθήκαμε πάρα πολύ. Με συγκίνησε το πώς μου στάθηκε. Προσπαθούσε να αφουγκραστεί το τι θέλω και μου το έδινε απλόχερα. Όταν ήμουν σε μία φάση που δεν είχα όρεξη για κουβέντες, κάθονταν ήσυχα δίπλα μου και μου κρατούσε το χέρι. Όταν έβλεπε ότι είχα ανάγκη από κάποιον να με εμψυχώσει με γέμιζε γλυκόλογα και μου έδινε κουράγιο, όταν ένιωθε ότι έχω ανάγκη από μία αγκαλιά, με αγκάλιαζε χωρίς να πούμε τίποτε άλλο. Είμαι πολύ τυχερή που είναι δίπλα μου"

Η Κατίνα