Μπέρδεψε τα... μπούτια της η Νικόλ Κίντμαν!

25.05.2012
Εντυπωσίασε στο φεστιβάλ των Κανών η βραβευμένη με Όσκαρ ηθοποιός –και όχι μόνο για τις υποκριτικές της ικανότητες.

Η Νικόλ Κίντμαν (Nicole Kidman) βρέθηκε στο γαλλικό κινηματογραφικό φεστιβάλ με την ταινία της "The Paperboy" και, όπως ήταν φυσικό, όλα τα φλας άστραψαν επάνω της.

Μόνο που δεν ήταν όλα για.. καλό!

Αφού περπάτησε στο κόκκινο χαλί με μια εντυπωσιακή αρχαϊκή τουαλέτα που άφηνε τον έναν ώμο και την πλάτη της γυμνά, η 44χρονη σταρ μπήκε στο αυτοκίνητο για να φύγει από την εκδήλωση.
Κάπου σκάλωσε, όμως –με όλη τη σημασία της λέξης…

Η Κίντμαν κάθισε στο κάθισμα, όμως μην μπορώντας να κουμαντάρει την ουρά του φορέματός της –και τα τρία χιλιόμετρα πόδια της- μπερδεύτηκε και δημιουργήθηκε μια στιγμιαία αναστάτωση.

Ευτυχώς που επενέβη πολύ γρήγορα ο σύζυγός της, Κιθ Ούρμπαν (Keith Urban) και έλυσε το πρόβλημα τακτοποιώντας την τουαλέτα…

Στην ταινία, η Νικόλ παίζει έναν ρόλο πολύ διαφορετικό από αυτούς τους απόλυτα λαμπερούς που την έχουμε συνηθίσει τα τελευταία χρόνια και δηλώνει ενθουσιασμένη από την εμπειρία καθώς η παραγωγή ήταν πολύ μικρή, αλλά η ευκαιρία που της δόθηκε υποκριτικά, μεγάλη.

Στο βίντεο που ακολουθεί δείτε μια σκηνή από την ταινία "The Paperboy" με τον Τζον Κιούζαν (John Cusak) και τον Μάθιου ΜακΚόναχι (Mathew MacConahy).

Ζωή Κίττα