Βράχος ηθικής ο Πάτινσον απέρριψε το γυμνό μοντέλο!

16.05.2012
Σε μεγάλη αμηχανία βρέθηκε ο νεαρός ηθοποιός πρόσφατα αλλά τελικά –και προς μεγάλη χαρά της αγαπημένης του- η… τιμή του διασώθηκε στο ακέραιο!


Ο Ρόμπερτ Πάτινσον (Robert Pattinson) φωτογραφήθηκε πρόσφατα για τη γαλλική έκδοση του περιοδικού "Premiere" και λίγο έλειψε τα πράγματα να ξεφύγουν από τον έλεγχο με τις σέξι πόζες που του ζητήθηκε να πάρει δίπλα στα εντυπωσιακά μοντέλα που τον συνόδευαν.

"Ο Ρομπ ήταν ημίγυμνος και έπρεπε να μείνει ακίνητος την ώρα που ένα σέξι μοντέλο–επίσης γυμνό από τη μέση και πάνω- τον φιλούσε, του έγλυφε το αυτί και τον χαϊδολογούσε σε όλο το σώμα την ίδια ώρα που πίεζε τα γυμνά της στήθη στο στέρνο του", μεταφέρουν πηγές του Radar Online, τονίζοντας το πόσο άβολα έδειχνε να νιώθει ο 25χρονος ηθοποιός ο οποίος μάλλον ανησυχούσε μήπως και δεν μπορέσει να ελέγξει τον εαυτό του.

"Κάποια στιγμή ο φωτογράφος ζήτησε από το μοντέλο να γλύψει τις ρόγες του και αυτό ήταν το κερασάκι στην τούρτα. Ο Ρομπ πετάχτηκε από το κρεβάτι, φώναξε στοπ και έτρεξε στο καμαρίνι του να… κάνει ένα τηλέφωνο", συνέχισαν οι πηγές συμπληρώνοντας πόσο πολύ θα εκτιμήσει την ηθική του αγαπημένου της, η Κρίστεν Στιούαρτ (Kristen Stewart).

Ζωή Κίττα