Κιμ Καρντάσιαν, ή αλλιώς η κολλιτσίδα της Μπιγιονσέ

16.05.2012
Έμμονή λέγεται ότι έχει πάθει η εντυπωσιακή ριάλιτι σταρ η οποία έχει βάλει στο μάτι καινούρια… κολλητή!

Η Κιμ Καρντάσιαν (Kim Kardashian) έχει νέο αμόρε και το εμφανίζει παντού και με τον… νόμο. Η 31χρονη σταρ και ο Κάνιε Γουεστ (Kanye West) όχι μόνο κυκλοφορούν διαρκώς μαζί, αλλά με χειρονομίες και ναζάκια δεν κρύβουν στο παραμικρό τον έρωτά τους.

Και αφού ο δεσμός της καλά περπατά, τώρα η Κιμ λέγεται ότι έχει περάσει στο επόμενο στάδιο και θέλει να γνωρίσει τους φίλους του αγαπημένους της, δείχνοντας σαφέστατα μια –πολύ- ιδιαίτερη προτίμηση.

Ο Κάνιε είναι κολλητός –και συνεργάτης- εδώ και χρόνια με τον Τζέι Ζι (Jay Z) και οι κακές γλώσσες θέλουν την Καρντάσιαν να ζει και να αναπνέει για τη στιγμή που θα συναντήσει τη γυναίκα του κολλητού του αγαπημένου της. Ουφ! Δηλαδή… την Μπιγιονσέ (Beyonce), της οποίας η Κιμ τυγχάνει φανατική θαυμάστρια και δεν το κρύβει.

Και όπως φαίνεται η ευκαιρία δεν θα αργήσει να δοθεί καθώς οι δύο άντρες ετοιμάζονται να ξεκινήσουν την κοινή τους παγκόσμια περιοδεία με τίτλο "Watch The Throne" και η Κιμ έχει σκοπό να είναι παρούσα σε κάθε στιγμή της.

Δεν μπορεί –σου λέει- κάπου θα την πετύχω και την Μπιγιονσέ! Αμήν…

Η νέα σχέση της Κιμ έχει την πλήρη αποδοχή όλης της οικογένειας Καρντάσιαν ενώ η μαμά Κρις Τζένερ (Kris Jenner) δηλώνει πανευτυχής, κυρίως γιατί "ο Κάνιε έχει ένα σωρό διάσημους φίλους", όπως μεταφέρουν πηγές.

Κατά τα άλλα η Κιμ αποκάλυψε ότι θα συμπεριλάβει τον νέο της αγαπημένο στο ριάλιτι σόου της αν και ξεκαθάρισε ότι "θα προχωρήσει συγκρατημένα αυτή τη φορά", εννοώντας ξακάθαρα ότι δεν θα το ξεκατινιάσει το πράγμα!

Στο βίντεο που ακολουθεί δείτε μία συνεργασία του Κάνιε Γουεστ με τον Τζέι Ζι –και τα φωνητικά του Ότις Ρέντινγκ.

Ζωή Κίττα