Ήβη Αδάμου: Ερωτευμένη με γνωστό τραγουδιστή;

16.05.2012
Την καλύτερη περίοδο της ζωής της διανύει η Ήβη Αδάμου, η οποία εκτός από τη συμμετοχή της στην Γιουροβίζιον με την Κύπρο και τα ενθαρρυντικά μηνύματα για την εμφάνιση της στο διαγωνισμό, είναι κι ερωτευμένη.

Σύμφωνα με δημοσιεύματα, η νεαρή τραγουδίστρια εδώ και λίγους μήνες έχει βρει τον έρωτα στο πρόσωπο του Μιχάλη Κουινέλη, τον frontman των Stavento. Η γνωριμία έγινε το 2010 όταν συνεργάστηκαν στην επιτυχία της Ήβης, «Σαν έρθει η μέρα».

Ένα χρόνο αργότερα συναντήθηκαν και πάλι επαγγελματικά, αφού ο Κουινέλης έγραψε τη νέα της επιτυχία, «Κάνω μία ευχή». Όπως διαβάζουμε στο περιοδικό ΟΚ, η επαγγελματική τους σχέση σταδιακά εξελίχθηκε σε έρωτα και από τον περασμένο χειμώνα είναι ζευγάρι.

Αδάμου και Κουινέλης προσπάθησαν να κρατήσουν τη σχέση τους μακριά από τα φώτα της δημοσιότητας και για ένα διάστημα τα κατάφεραν. Ωστόσο, αυτή αποκαλύφτηκε πρόσφατα, καθώς ο 32χρονος τραγουδιστής παρακολουθούσε πολύ συχνά τις πρόβες της αγαπημένης του κατά τη διάρκεια της προετοιμασίας της για την Γιουροβίζιον.