Η Μπιγιονσέ δέχεται συμβουλές για γονείς

09.05.2012
Θέλει το καλύτερο για την κόρη της η διάσημη τραγουδίστρια και δηλώνει έτοιμη να… μάθει.

Η Μπιγιονσέ Νόουλες (Beyoncé Knowles) έφερε στον κόσμο την μονάκριβη κορούλα της τον Ιανουάριο και από τότε εκείνη και ο σύζυγός της, Τζέι Ζι (Jay Z) πλέουν σε πελάγη ευτυχίας.

Μπορεί να είναι από τους πιο διάσημους –και πλούσιους- ανθρώπους της σόουμπιζ, όμως και οι δύο δηλώνουν πρώτα από όλα γονείς και μεγαλύτερο μέλημα στη ζωή τους είναι η Μπλου Άιβι (Blue Ivy) τους.

Και για του λόγου του αληθές, η Μπιγιονσέ και ο Τζέι Ζι εμφανίστηκαν χθες το βράδυ στην παρουσίαση ενός νέου βιβλίου για γονείς, υποδηλώνοντας σαφώς ότι είναι ανοιχτοί σε συμβουλές από "παλιούς".

Συγγραφέας είναι η Έρικα Ρέιντ (Erica Reid), σύζυγος του κριτή του X Factor Λ. Α. Ρέιντ (L. A. Reid), η οποία εμπνεύστηκε το βιβλίο με τίτλο "The Thriving Child" (το παιδί που ακμάζει) από τις εμπειρίες της με τα δικά της παιδιά και την εξέλιξή τους, κυρίως όσον αφορά τις περιπέτειές τους με τις αλλεργίες.

Το διάσημο ζεύγος πήγε στην εκδήλωση μαζί με τη μαμά της Μπιγιονσέ, Τίνα και τη Μέρι Τζέι Μπλάιτζ.

"Θέλω να μάθω όσα περισσότερα μπορώ", δήλωσε η φρέσκια μανούλα Μπιγιονσέ, η οποία πρόσφατα είχε ομολογήσει ότι θέλει οπωσδήποτε και άλλα παιδιά.

Επιμέλεια: Ζωή Κίττα