Ράσελ Μπραντ: Δεν έπρεπε να την είχα χωρίσει

09.05.2012
Τρεις μήνες πέρασαν από τότε που ο 36χρονος ηθοποιός και η Κέιτι Πέρι (Katy Perry) χώρισαν και επίσημα και φαίνεται ότι εκείνος έχει δεύτερες σκέψεις.


Πηγές κοντά στον Ράσελ Μπραντ (Russell Brand) αναφέρουν ότι πάσχει από αυτό που ο λαός λέει "δεν εκτιμάς κάτι παρά μόνο όταν το χάσεις", προσθέτοντας ότι έχει "σκυλομετανιώσει" που άφησε τη γυναίκα του να φύγει.

Ο Μπραντ κατέθεσε αίτηση διαζυγίου από την Πέρι τον Δεκέμβριο λόγω "αγεφύρωτων διαφορών" και όσο εκείνη καθόταν στο σπιτάκι της ήταν καλά.

Όμως, από τη στιγμή οπυ η 27χρονη σταρ άρχισε να ξαναβρίσκει τον εαυτό της και μάλιστα να κυκλοφορεί με διάφορους άντρες –μεταξύ των οποίων και το διάσημο μοντέλο Μπατίστ Τζιαμπικόνι (Baptiste Giabiconi)- η ζήλεια του φούντωσε και δεν μπορεί να την ελέγξει.

Πληροφορίες θέλουν τον Ράσελ να "το φυσάει και να μην κρυώνει" την ίδια στιγμή που παραδέχεται το μεγάλο λάθος που έκανε με το διαζύγιο.

Όσο για την Κέιτι Πέρι; Η αντίδρασή της στις φήμες δεν έχει γίνει γνωστή. Άραγε η Νικολέτ Μπαράμπας (Nikolett Barabas), η Ουγγαρέζα καλλονή σύντροφος του Μπραντ, τι λέει για όλα αυτά;

Επιμέλεια: Ζωή Κίττα