Λίντσεϊ Λόχαν: πίσω στην αγκαλιά της καλής της;

03.05.2012
Οι μεγάλες αγάπες δεν τελειώνουν, λέει ο λαός και φαίνεται ότι κα΄τι τέτοιο ισχύει και στην περίπτωση της ΛιΛο η οποία φαίνεται ότι επέστρεψε στα παλιά της λημέρια.

Όπως μεταδίδει σήμερα το ειδησεογραφικό πρακτορείο "Cover Media", η Λίντσεϊ Λόχαν (Lindsay Lohan) εθεάθη σε κλαμπ της Νέας Υόρκης χέρι-χέρι με τη Σαμάνθα Ρόνσον (Samantha Ronson) με την οποία είχαν μια εκρηκτική σχέση 18 μηνών που επίσημα –γιατί δεν παίρνουμε και όρκο- έληξε το 2009.

"Η Λίντσεϊ και η Σαμ ψιθύριζαν η μία στο αυτί της άλλης και γελούσαν όλη την ώρα δείχνοντας ότι διασκέδαζαν πραγματικά", μεταφέρει αυτόπτης μάρτυρας συμπληρώνοντας ότι οι δύο γυναίκες έφυγαν από το κλαμπ "Le Baron" χέρι-χέρι.

"Δεν τους ένοιαζε ποιος τους έβλεπε ", μεταφέρουν οι πηγές υπογραμμίζοντας ότι "οι δύο γυναίκες έδειχναν να μη χορταίνουν η μία την άλλη".

Η 24χρονη ηθοποιός που φαίνεται ότι ύστερα από δύο πολύ δύσκολα χρόνια βρίσκει ξανά τον δρόμο της, δεν είχε αποκλείσει ποτέ το ενδεχόμενο να τα ξαναβρεί με τη γυναίκα που υπήρξε πολύ στενή της φίλη και την έκανε να νιώσει έλξη για το δικό της φύλλο, όπως καμία άλλη.

Κατά τα άλλα, η Λίντσεϊ ετοιμάζεται να υποδυθεί την Ελίζαμπεθ Τέιλορ (Elizabeth Taylor) σε μια τηλεοπτική μίνι σειρά, ελπίζοντας να δει την καριέρα της να ζωντανεύει ξανά.

Επιμέλεια: Ζωή Κίττα