Η Σίντι Κρόφορντ γιορτάζει μαζί με μαμά και κόρη

03.05.2012
Με αφορμή τη γιορτή της μητέρας στις 13 Μαΐου το διάσημο σούπερ μόντελ, πήρε τις άλλες δύο γυναίκες της ζωής της και μίλησαν για τη σπουδαία σχέση "μάνας και κόρης".


Η Σίντι Κρόφορντ (Cindy Crawford), η μητέρα της και η κόρη της. Τρεις γενιές όμορφων και αγαπημένων γυναικών ποζάρουν μαζί για τη διαφημιστική εκστρατεία του ιντερνετικού πολυκαταστήματος JCPenney, ενώ οι κόρες μιλούν για αυτό που αγαπούν περισσότερο στις μαμάδες τους.

Δείτε το κλιπάκι στο βίντεο που ακολουθεί.

"Είναι η καλύτερη μαμά στον κόσμο. Είναι τόσο καλή και μπορώ να κάνω τέλεια παρέα μαζί της και να διασκεδάζω" ομολόγησε με ειλικρίνεια η Κάια Γκέρμπερ (Kaia Gerber) κάνοντας τη διάσημη μαμά της να φουσκώνει από καμάρι.

Όσο για τη 46χρονη Σίντι; Εκείνη αποκάλυψε ότι το πιο σπουδαίο δώρο που της έδωσε η μαμά της ήταν η άνευ όρων αγάπη της που της έδωσε απίστευτη δύναμη στη ζωή της.

Κατά τα άλλα, η 10χρονη κόρη της Σίντι Κρόφορντ φαίνεται ότι ακολουθεί πιστά στα βήματα της μαμάς της, αφού έχει ήδη εντυπωσιάσει στην καμπάνια της νεανικής σειράς του οίκου Βερσάτσε.

Βέβαια, η αυστηρή μαμά που βρίσκεται δίπλα στη μικρή κάθε λεπτό, βάζει φρένο στην καριέρα της κόρης της, τονίζοντας ότι οι σπουδές της έχουν προτεραιότητα τώρα.

Επιμέλεια: Ζωή Κίττα
Μοντάζ: Μαίρη Ρίζου