Θα χτίσουν το... φέρετρο της Γουίτνεϊ

01.05.2012
Σχεδόν τρεις μήνες πέρασαν από τον θάνατο της διάσημης τραγουδίστριας και το θέμα που είχε προκύψει από την πρώτη στιγμή με τον ενταφιασμό της δεν έχει λυθεί ακόμη.


Η Γουίτνεϊ Χιούστον (Whitney Houston) βρέθηκε νεκρή μέσα στην μπανιέρα της στο δωμάτιο το ξενοδοχείου όπου διέμενε στο Μπέβερλι Χιλς τον Φεβρουάριο.

Στην κηδεία της εκφωνήθηκαν αρκετοί επικήδειοι ενώ φωτογραφία της μέσα στο ανοιχτό φέρετρο δημοσίευσε στο πρωτοσέλιδό του ο "National Enquirer".

Η συγκεκριμένη εικόνα, εκτός από μακάβρια, προέκυψε και… επικίνδυνη καθώς φάνηκαν σε όλο τους το μεγαλείο τα κοσμήματα αξίας £500.000 με τα οποία έφτασε η 48χρονη τραγουδίστρια στην τελευταία της κατοικία.

Με τον φόβο ληστείας, λοιπόν, η οικογένεια της Γουίτνεϊ προσέλαβε ένοπλους φρουρούς να φυλούν το μνήμα επί 24ώρου βάσης.

Τώρα όμως η λύση αυτή αποδεικνύεται… ασύμφορη και η μητέρα της Χιούστον, Σίσι (Cissy) λέγεται ότι αποφάσισε να βρει άλλη, πιο οικονομική.

Έτσι, φαίνεται ότι αποφάσισε να ντύσει το φέρετρο της κόρης της με… τσιμέντο, έτσι ώστε οποιαδήποτε απόπειρα να είναι αν όχι αδύνατη, τουλάχιστον χρονοβόρα και επίπονη.

Κατά τα άλλα αυτές τις μέρες κυκλοφόρησαν κάποιες νέες φήμες που θέλουν τη Γουίτνεϊ Χιούστον να είχε δεσμό για δύο εβδομάδες με τον Μάικλ Τζάκσον (Michael Jackson). Θυμίζουμε ότι η ντίβα λέγεται ότι είχε τρελό έρωτα με τον αδελφό του Τζάκο, Ζερμέιν. Ποιος ξέρει;

Επιμέλεια: Ζωή Κίττα