Καλημέρης: Η μάχη με τον καρκίνο

30.04.2012
Στην εκπομπή, «Όλα για την υγεία μου» μίλησε ο Τζόνι Καλημέρης, ο οποίος προχώρησε σε μία συγκλονιστική κατάθεση ψυχής. Ο πετυχημένος άνθρωπος των media μίλησε για τη μάχη που δίνει με τον

Στην εκπομπή, «Όλα για την υγεία μου» μίλησε ο Τζόνι Καλημέρης, ο οποίος προχώρησε σε μία συγκλονιστική κατάθεση ψυχής. Ο πετυχημένος άνθρωπος των media μίλησε για τη μάχη που δίνει με τον καρκίνο τα τελευταία χρόνια.

Η περιπέτεια του, όπως αποκάλυψε, ξεκίνησε το 2001. “Είχα τρίψει τη γάμπα μου σε ένα ξύλο. Είχα κάνει μια κοκκινίλα, η οποία δεν πέρναγε. Και με προβλημάτισε. Πήγα κι έκανα βιοψία και έδειξε ότι είναι καρκίνος». Αμέσως, έφυγε για την Αμερική και όπως λέει: «αντιμετώπισα το πρόβλημα κατευθείαν, στη ρίζα του”.

Σε άλλο σημείο της συνέντευξης αποκαλύπτει: “Η κυρία που μου έδωσε τα αποτελέσματα της βιοψίας και μου είπε ότι είναι καρκίνος, μου πρότεινε να μου συστήσει ένα ψυχολόγο. Δεν το χρειάστηκα. Δεν ένιωσα κάτι ιδιαίτερο. Ίσως επειδή έχω και στην οικογένειά μου κάτι τέτοιες ιστορίες. Δεν με επηρέασε καθόλου ψυχολογικά».

Τονίζει, όμως, πόσο σημαντική είναι η πρόληψη. «Νομίζω ότι δεν πρέπει να υπάρχει κανένα ταμπού στο να μιλάς ανοιχτά για το καρκίνο. Πρέπει να τα συζητάμε για να είμαστε πιο έτοιμοι και να το προλάβουμε και να το αντιμετωπίσουμε».