Στα «μαχαίρια» Λάτσιος - Γκαγκάκη;

30.04.2012
Κρίση, μεγάλη κρίση περνάει η σχέση του Γιάννη Λάτσιου και της Κατερίνας Γκαγκάκη; Εκεί, που βλέπαμε τα δύο στελέχη του ΑΝΤ1 να βγαίνουν έξωμε κοινή παρέα και να περνάνε ζάχαρη οι δυο συνεργάτες

Κρίση, μεγάλη κρίση περνάει η σχέση του Γιάννη Λάτσιου και της Κατερίνας Γκαγκάκη; Εκεί, που βλέπαμε τα δύο στελέχη του ΑΝΤ1 να βγαίνουν έξωμε κοινή παρέα και να περνάνε ζάχαρη οι δυο συνεργάτες και φίλοι, ακούμε τώρα στο Star ότι βρίσκονται στα… μαχαίρια! Και μείναμε με το στόμα ανοιχτό. Μα why;Τι είναι αυτό που τους χωρίζει;

Το…Dancing with the stars (κοίτα, που θα κλείσει σπίτια και θα γκρεμίσει φιλίες) και το… Πρωινό ΑΝΤ1! Όπως ακούσαμε, λοιπόν, η Γκαγκάκη μιλά με τα καλύτερα λόγια για το πρωινό, θεωρώντας ότι το «στοίχημα»λέγοντας ήταν πετυχημένο. « Άλλαξε γενικά το ύφος του πρωινού του ΑΝΤ1» είναι η άποψη της υπεύθυνης δημοσίων σχέσεων του καναλιού.

Έλα, όμως, που ο διευθυντής προγράμματος, δηλαδή, ο Λάτσιος έχει αντίθετη γνώμη. Μάλιστα, θεωρεί ότι οι αντίπαλοι, δλδ, το Πρωινό mou έχει καλύτερη χημεία από τους δικούς του. «Τα αποτελέσματα αυτό δείχνουν. Είναι μια πάρα πολύ καλή εκπομπή. Ποτέ δεν είσαι ευχαριστημένος! Πάντα υπάρχει το καλύτερο»

Και να ήταν αυτή η μόνη τους διαφωνία αυτή; Οι δυο διευθυντάδες, φαίνεται πως διαφωνούν και για το «Dancing». Η Γκαγκάκη ψηφίζει δαγκωτό Μακρυπούλια, ενώ ο Λάτσιος όχι πια. Εξάλλου, κάποια δημοσιεύματα τον θέλουν να έχει «παγωμένες» σχέσεις με την Ζέτα.