Δύσκολες ώρες για Ηλιάκη - Έχασε τη μητέρα της

30.04.2012
Δύσκολες ώρες περνάει η Μαρία Ηλιάκη, η οποία το πρωί της Κυριακής έχασε τη μητέρα της. Η γνωστή παρουσιάστρια, αν και στην εκπομπή «Δέστε τους» δείχνει κεφάτη και χαρούμενη, ρίχνοντας το γνωστό της

Δύσκολες ώρες περνάει η Μαρία Ηλιάκη, η οποία το πρωί της Κυριακής έχασε τη μητέρα της. Η γνωστή παρουσιάστρια, αν και στην εκπομπή «Δέστε τους» δείχνει κεφάτη και χαρούμενη, ρίχνοντας το γνωστό της τσιφτετέλι, όμως τα τελευταία χρόνια ζούσε το δικό της οικογενειακό Γολγοθά με τη σοβαρή περιπέτεια υγείας της μητέρας της.

Μάλιστα, σε παλαιότερη συνέντευξή της είχε μιλήσει για το πρόβλημα της μητέρας της. "Πριν από έξι χρόνια, η μαμά μου έπαθε μια σειρά από εγκεφαλικά. Πλέον είναι μόνιμα στο κρεβάτι. Από την αρχή μου ήταν πολύ δύσκολο να συνειδητοποιήσω ότι στο εξής πρέπει να φροντίζω εγώ τη μαμά μου και όχι αυτή εμένα. Άργησα να το δεχτώ».

Η μητέρα της ήταν κατάκοιτη και δεν μπορούσε να επικοινωνήσει καλά με το περιβάλλον. Εδώ και μέρες, νοσηλευόταν στο "Γεώργιος Γεννηματάς" και το πρωί της Κυριακής έφυγε από τη ζωή, βυθίζοντας στο πένθος και τον πόνο, τόσο την Ηλιάκη, όσο και την υπόλοιπη οικογένεια.