Ελένη: Αν θέλει ο Ματέο, το βάζει το νυφικό

25.04.2012
Κάθε λίγο και λιγάκι σκάει και κάποιο δημοσίευμα που είτε ανεβάζει στα σκαλιά της εκκλησίας την Ελένη Μενεγάκη είτε την θέλει να σκέφτεται το ανέβασμα. Βλέπεις, η σχέση της με τον Ματέο Παντζόπουλο, όχι μόνο

Κάθε λίγο και λιγάκι σκάει και κάποιο δημοσίευμα που είτε ανεβάζει στα σκαλιά της εκκλησίας την Ελένη Μενεγάκη είτε την θέλει να σκέφτεται το ανέβασμα. Βλέπεις, η σχέση της με τον Ματέο Παντζόπουλο, όχι μόνο καλά κρατεί, αλλά το Λενιώ ζει την απόλυτη καψούρα, που εμμέσως πλην σαφώς παραδέχτηκε και στην εκπομπή της με καλεσμένο τον Γρηγόρη Αρναούτογλου.

Αυτή τη φορά, δημοσιεύματα θέλουν την παρουσιάστρια διατεθειμένη κι έτοιμη να βάλει το τρίτο στεφάνι. Βλέπεις, είναι τόσο ερωτευμένη, που θέλει να περάσει το υπόλοιπο της ζωής του με τον Ματέο. «Έχοντας ήδη δύο γάμους στο ενεργητικό της, θα ξαναφορούσε νυφικό μόνο αν το ήθελε πολύ ο σύντροφός της, ο οποίος δεν έχει παντρευτεί ποτέ μέχρι σήμερα», αποκαλύπτει πρώην συνεργάτης της.

Μάλιστα, διαβάζουμε στο περιοδικό ΟΚ τα μυστικά της σχέσης τους και τι έχει τέλος πάντων, αυτό το αγόρι ο Μαθιός κι έχει κάνει την Ελένη να λέει ότι θα φορέσει το νυφικό αν εκείνος της το ζητήσεις. Έχουμε και λέμε λοιπόν:

  • Ο Ματέο από την πρώτη στιγμή ήταν καλός με τα τρία της παιδιά
  • Ο Ματέο την κάνει και γελάει
  • Ο Ματέο είναι προστατευτικός μαζί της
  • Ο Ματέο αν κι απεχθάνεται τη δημοσιότητα, την ανέχεται για το καλό της Ελένης
  • Έχουν εκρηκτική ερωτική χημεία