Παπαβασιλείου: Ερωτευμένη με τον πρώην της Καϊλή

25.04.2012
Καινούργια αγάπη φαίνεται ότι έκλεισε το μάτι στην Έλενα Παπαβασιλείου, η οποία λίγους μήνες μετά τον χωρισμό της με τον Αλιόσα Γκρίσιν, βρήκε και πάλι τον έρωτα. Και μπορεί κατά καιρούς τα δημοσιεύματα

Καινούργια αγάπη φαίνεται ότι έκλεισε το μάτι στην Έλενα Παπαβασιλείου, η οποία λίγους μήνες μετά τον χωρισμό της με τον Αλιόσα Γκρίσιν, βρήκε και πάλι τον έρωτα. Και μπορεί κατά καιρούς τα δημοσιεύματα να την ήθελαν ερωτευμένη με διάφορους άνδρες της showbiz, τελικά τίποτε από αυτά δεν ισχύει.

Η σέξι παρουσιάστρια είναι ερωτευμένη με νεαρό εφοπλιστή και συγκεκριμένα με τον πρώην της Εύας Καϊλή, Πασχάλη Διαμαντίδη. Ναι, αυτόν που λίγους μήνες πριν οι φήμες ήθελαν να είναι ζευγάρι με την Κατερίνα Καινούργιου. Μάλιστα, τότε μία έξοδο της Καινούργιου με τον Διαμαντίδη και την Παπαβασιλείου στα μπουζούκια ήταν η αιτία για να βγουν οι φήμες.

Αλλά να που τελικά, ήτο... στάχτη στα μάτια. Γιατί ως φαίνεται, η Έλενα ήταν με τον Διαμαντίδη κι απλά είχαν βάλει στη μέση την Καινούργιου. Σύμφωνα με το περιοδικό ΟΚ, η τις μέρες του Πάσχα στην Κάρυστο παρέα με τον εφοπλιστή! Ο φωτογραφικός φακός τους εντόπισε το Μεγάλο Σάββατο κατά τη διάρκεια εξόδου τους σε εστιατόριο της πόλης!