Κατέρρευσε η Ντάνι Μινόγκ από τις αποκαλύψεις

20.04.2012
Απανωτά χτυπήματα δέχεται τον τελευταίο καιρό η γνωστή αυστραλέζα κριτής, η οποία δείχνει να μην μπορεί να συνέλθει.

Δεν βρίσκει πέτρα να κρυφτεί η Ντάνι Μινόγκ (Dannii Minogue) η οποία από τη μια προσπαθεί ακόμη να ξεπεράσει το σοκ του διαζυγίου της και από την άλλη να "καταπιεί" τις αποκαλύψεις για τον μυστικό δεσμό της με τον Σάιμον Κάουελ (Simon Cowell).

Η 40χρονη κριτής εμφανίστηκε σήμερα στο αεροδρόμιο της Μελβούρνης και έμοιαζε πιο κουρασμένη από ποτέ, μην μπορώντας καν να κρατήσει το κεφάλι της ψηλά. Και φυσικά για χαμόγελο, ούτε λόγος.

Μόλις δύο εβδομάδες μετά τη δημοσιοποίηση του χωρισμού από τον σύζυγό της, Κρις Σμιθ (Kris Smith), ήρθε η –ανεπίσημη, ας σημειωθεί- βιογραφία του διάσημου αρχικριτή με τον τίτλο "Sweet Revenge: The Intimate Life Of Simon Cowell" όπου φανερώνεται η μεταξύ τους σχέση.

Το φυσάει και δεν κρυώνει η Ντάνι, την οποία λέγεται ότι έπεισε να χωρίσει η αδελφή της, Κάιλι (Kylie).

Ο δημοσιογράφος Τομ Μπάουερ (Tom Bower) που υπογράφει τη βιογραφία υποστηρίζει ότι τα στοιχεία του είναι επιβεβαιωμένα, αλλά ο μεν Κάουελ έχει διαψεύσει το νέο, η δε Ντάνι δεν έχει πει τίποτα επίσημα.

Έχει άλλα πράγματα στο μυαλό της, αφού μόλις τώρα αρχίζει να συνειδητοποιεί ότι χώρισε. Τώρα που ο πρώην σύζυγος την επισκέπτεται για να πάρει τον γιο τους Ίθαν (Ethan) τις προκαθορισμένες μέρες και ώρες. Κουράγιο Ντάνι.

Επιμέλεια: Ζωή Κίττα