Το δύσκολο Πάσχα της Ελένης

17.04.2012
Πώς και πώς περίμενε η Ελένη Μενεγάκη τις μέρες του Πάσχα, προκειμένου να ξεκουραστεί στο πλευρό του αγαπημένου της Ματέο, αλλά και με τα παιδιά της στην Άνδρο. Εξάλλου, το Λενιώ τα είχε προγραμματίσει

Πώς και πώς περίμενε η Ελένη Μενεγάκη τις μέρες του Πάσχα, προκειμένου να ξεκουραστεί στο πλευρό του αγαπημένου της Ματέο, αλλά και με τα παιδιά της στην Άνδρο. Εξάλλου, το Λενιώ τα είχε προγραμματίσει όμορφα, αφού μαγνητοσκόπησε τις εκπομπές της Μ. Εβδομάδας κι έφυγε για Άχλα από την περασμένη Παρασκευή. Αλλά, όπως ξέρεις, όταν οι άνθρωποι κάνουν χέδια, ο θεός γελάει και το αυτό έπαθε και η Ελένη.

Ένα δύσκολο Πάσχα πέρασε η λατρεμένη, αφού αρρώστησε και μάλιστα όπως μας ενημέρωσε κόλλησε μία άσχημη γρίπη. Πάει και η ξεκούραση με την οικογένεια, πάνε και οι βόλτες, πάνε όλα. Άσε, που εξαφανίστηκε και από το Twitter, αλλά όταν συνήλθε, επέστρεψε με λεπτομέρειες για την... εβδομάδα των παθών της.

«Χριστός Ανέστη αγαπημένο μου παρεάκι! Σας άφησα όλες αυτές τις μέρες και έχετε δίκιο… Όμως όπως κι εσείς τις μέρες αυτές, έτσι κι εγώ ήθελα να είμαι με την οικογένεια μου να ξεκουραστώ! Τις τελευταίες μέρες πέρασα μια πολύ δύσκολη γρίπη αλλά τώρα όλα καλά! Από αύριο και πάλι μαζί! Σας στέλνω την αγάπη μου, μαζί με μια αγκαλιά από ανθισμένες μαργαρίτες!» έγραψε χαρακτηριστικά, ενώ ανέβασε και σχετική φωτογραφία.