Η Ντέμι Μουρ υπογράφει ξανά ως... κα Κούτσερ

17.04.2012
Πέρασαν έξι μήνες από τότε που έσκασε η βόμβα με την απιστία του Άστον Κούτσερ (Ashton Kutcher), αλλά η πρώην σύζυγός του δεν φαίνεται έτοιμη να δεχτεί την πραγματικότητα.


Η Ντέμι Μουρ (Demi Moore) δείχνει να έχει χάσει τον μπούσουλα στα προσωπικά της -και όχι μόνο- μην μπορώντας να πατήσει ακόμη στα πόδια της ύστερα από το "κακό" που τη βρήκε.

Παρόλο που εξέδωσε επίσημη ανακοίνωση για τον χωρισμό της από τον 35χρονο σύζυγό της όταν έγινε γνωστό ότι εκείνος την κεράτωσε -και μάλιστα παραμονές της έκτης επετείου του γάμου τους- η 49χρονη σταρ παρουσιάζεται ακόμη μια φορά "κολλημένη" με εκείνον σε βαθμό που σίγουρα προβληματίζει.

Η εμμονή της Ντέμι με το Twitter είναι γνωστή, καθώς και η αποχή της από τον Ιανουάριο και μετά.

Τώρα και ύστερα από απουσία τριών μηνών, η διάσημη σταρ έκανε την επανεμφάνισή της στο κοινωνικό δίκτυο ποστάροντας μια φωτογραφία της ίδιας ξαπλωμένης στο κρεβάτι με τη λεζάντα " Testing...." (δηλαδή, "Τσεκάροντας…").

Αυτό που έχει σημασία, βέβαια, είναι η υπογραφή της στο Twitter που παραμένει @Mrskutcher, παρά τα γεγονότα.

Το θέμα έχει εξηγήσει η ίδια η Ντέμι και παλιότερα όταν είχε δηλώσει ότι η αλλαγή της υπογραφής της ήταν "το μικρότερο από τα προβλήματά της" εκείνη τη στιγμή. Αυτό ήταν τον περασμένο Δεκέμβριο, βέβαια. Φαίνεται ότι τελικά, η κατάσταση δεν έχει αλλάξει καθόλου… Έστω…

Επιμέλεια: Ζωή Κίττα