Ο Κάουελ κι ο κρυφός δεσμός με τη Ντάνι Μινόγκ

17.04.2012
Ένα νέο βιβλίο έρχεται να βγάλει στη φόρα κι άλλα άπλυτα του μπερμπάντη πολλά βαρύ κριτή των τάλεντ σόου, βάζοντας φωτιά –και- στη μικροσκοπική συνάδελφό του από την Αυστραλία.


Έχει εξαφανιστεί από προσώπου γης τις τελευταίες μέρες η Ντάνι Μινόγκ (Dannii Minogue) και αυτό γιατί δεν της έφτανε ο πόνος από το πολύ πρόσφατο διαζύγιό της, έχει να αντιμετωπίσει και το σούσουρο από τη βιογραφία του Σάιμον Κάουελ (Simon Cowell) που αποκαλύπτει μεταξύ άλλων και τον άγνωστο δεσμό τους.

Το βιβλίο που υπογράφει ο Τομ Μπάουερ (Tom Bower) και έχει τίτλο "Sweet Revenge: The Intimate Life Of Simon Cowell" δεν έχει την επίσημη έγκριση του 52χρονου μεγιστάνα των ΜΜΕ, παρόλο που οι δύο άντρες έχουν συζητήσει πολύ μεταξύ τους σε όλη την πορεία της συγγραφής.

Ανάμεσα στα κεφάλαια του βιβλίου, λοιπόν, υπάρχει και ένα που αναφέρεται εκτενώς στη σχέση των δύο κριτών του "X Factor", που σύμφωνα με τον Μπάουερ, του εκμυστηρεύτηκε ο ίδιος ο Κάουελ.

"Ήμουν μεγάλος καψούρης μαζί της. Κάτι με τα μαλλιά της, τα σέξι ρούχα της, τα… οπίσθιά της. Ήταν καυτή. Πολύ θηλυκή… Το όνειρο κάθε άντρα", φέρεται να παραδέχτηκε ο πολύς Σάιμον, συμπληρώνοντας ότι "δεν φαντάζεται ότι υπήρχε άντρας που να μην γουστάρει την Ντάνι".

Σύμφωνα με το βιβλίο, οι δυο τους έγιναν ζευγάρι το 2007 παρόλο που δημόσια το διέψευδαν διαρκώς. Αν ήταν όντως αληθινή η σχέση, τότε γιατί έληξε.

"Είχαμε μερικά σκαμπανεβάσματα και στο τέλος το θέμα ξεθύμανε όταν εγώ έφυγα για την Αμερική", εξήγησε ο Κάουελ ο οποίος είναι γνωστός λάτρης του… ποδόγυρου!

Αυτό προφανώς ήταν και το βασικό πρόβλημα στη σχέση του με τη Μεζχάν Χουσέινι (Mezhgan Hussainy), την οποία μάλλον αρραβωνιάστηκε… κατά λάθος. Εξ ου και ο χωρισμός τους…

Ο Κάουελ και η Χουσέινι χώρισαν χωρίς τυμπανοκρουσίες γιατί η νεαρή μακιγιέζ φαίνεται ότι δεν άντεξε τα τσιλιμπουρδίσματα του καλού της που δεν σταμάτησαν ούτε και ύστερα από την επισημοποίηση της σχέσης τους.

Μάλιστα, φήμες τους θέλουν να είχαν πρόσφατα έναν τρικούβερτο καυγά ο οποίος έβαλε και την οριστική τελεία στη σχέση τους. Η 87χρονη μητέρα του Κάουελ λέγεται ότι ήταν παρούσα στο σκηνικό ενώ ο ίδιος ο Σάιμον δεν θέλησε να κάνει καμία επίσημη ανακοίνωση επί του θέματος.

Επιμέλεια: Ζωή Κίττα