Καυτό κινηματογραφικό ζευγάρι μαζί και στη ζωή

05.04.2012
Ακόμη δύο νέοι ηθοποιοί φαίνεται ότι αποφάσισαν να περάσουν το ρομάντζο τους από τη μεγάλη οθόνη στην πραγματική τους ζωή.

Ο Άντριου Γκάρφιλντ (Andrew Garfield) και η Έμα Στόουν (Emma Stone) γνωρίστηκαν στα γυρίσματα της ταινίας "The amazing Spider-Man" όπου συμπρωταγωνιστούν και είναι ζευγάρι εδώ και μερικούς μήνες.

Στο βίντεο που ακολουθεί, δείτε το τρέιλερ της ταινίας.

Κρατώντας πάντα ένα πολύ χαμηλό προφίλ στη σχέση τους, η Έμα και ο Άντριου λέγεται ότι έχουν ήδη μετακομίσει ήδη στο ίδιο σπίτι.

"Συζούν σε ένα πολύ όμορφο διαμέρισμα το οποίο διακόσμησαν μόνοι, χωρίς τη βοήθεια ειδικού", μεταφέρουν φίλοι του ζευγαριού στο περιοδικό "Life & Style" συμπληρώνοντας ότι και οι δύο ηθοποιοί είναι πολύ ερωτευμένοι, ήρεμοι και χαλαροί, που "βγαίνει" και στο σπίτι τους.

Σε πρόσφατη εμφάνισή της στην εκπομπή της Έλεν ντε Τζένερις (Ellen DeGeneres), η 23χρονη ηθοποιός βρέθηκε σε κάπως δύσκολη θέση όταν η οικοδέσποινα της ζήτησε να αποκαλύψει ποιός από τους δύο πιο πρόσφατους κινηματογραφικούς παρτενέρ της φιλούσε καλύτερα: ο Άντριου στο "Σπάιντερμαν" ή ο Ράιαν Γκόσκλινγκ (Ryan Gosling) στο "Crazy, Stupid, Love".

"Είναι πολύ διαφορετικά πράγματα αυτά που μου συγκρίνεις", απάντησε κατακόκκινη η Έμα, λέγοντας ότι είναι σαν να τη βάζουν να επιλέξει ανάμεσα στα "μήλα και τα πορτοκάλια".

Όταν λοιπόν η Έλεν επέμενε, εκείνη ξεγλίστρησε με μαεστρία από την παγίδα. "Λατρεύω όλα τα φρούτα", απάντησε και το θέμα έκλεισε με συνοπτικές διαδικασίες…

Επιμέλεια: Ζωή Κίττα