Πώς έγινε ήρωας ο Ράιαν Γκόσλινγκ;

05.04.2012
Σαν σε σκηνή από τις ταινίες στις οποίες πρωταγωνιστεί ο διάσημος ηθοποιός έσωσε χθες μια γυναίκα από… βέβαιο θάνατο.

Όπως μεταδίδει σήμερα το ειδησεογραφικό πρακτορείο "Cover Media" η αστραπιαία επέμβαση του Ράιαν Γκόσλινγκ (Ryan Gosling) σε ένα ατύχημα στους δρόμους της Νέας Υόρκης, γλίτωσε τη ζωή μια βρετανίδας δημοσιογράφου.

Το περιστατικό αποκάλυψε η ίδια η Λόρι Πένι (Laurie Penny) η οποία… τιτίβισε την εμπειρία της με τον αναμενόμενο ενθουσιασμό.

"Στην ΚΥΡΙΟΛΕΞΙΑ, μόλις μου έσωσε τη ζωή ο Ράιαν Γκόσλινγκ. Διέσχιζα την 6η λεωφόρο φορώντας τη ροζ περούκα που μόλις είχα αγοράσει και η αλήθεια είναι πως δεν κοίταξα προς τα δεξιά όταν πήγα να περάσω απέναντι. Τότε, κάποιος με τράβηξε από το χέρι και με γλίτωσε από τις ρόδες ενός ταξί", έγραψε στο Twitter της συγκλονισμένη η νεαρή δημοσιογράφος προσθέτοντας πως είναι σίγουρη για την ταυτότητα του σωτήρα της αφού μία άλλη περαστική γύρισε και την αποκάλεσε με φθόνο: "τυχερή σκρόφα"!

Όσο για τον 31χρονο ηθοποιό που υπήρξε ένα από τα παιδιά θαύματα του "Mickey Mouse Club"; Αυτή δεν ήταν η πρώτη ηρωική του παρέμβαση καθώς πέρσι τον Αύγουστο είχε αναφερθεί ένα ακόμη επεισόδιο κατά το οποίο είχε χωρίσει δύο άντρες που είχαν πιαστεί στα χέρια –πάλι στους δρόμους της Νέας Υόρκης.

Μάλιστα, το συγκεκριμένο επεισόδιο είχε καταγραφεί και από ερασιτεχνική κάμερα. Δείτε το στο βίντεο που ακολουθεί.

Επιμέλεια: Ζωή Κίττα