Ο Αλκαίος εγκατέλειψε Αθήνα & τραγούδι

05.04.2012
Η οικονομική κρίση και η ανεργία έχουν κάνει πολλούς να στραφούν σε διάφορες λύσεις ή να φύγουν από την Αθήνα και να πάνε στην επαρχία για καλύτερα ή ακόμη και να εγκαταλείψουν τη χώρα. Ένας από αυτούς

Η οικονομική κρίση και η ανεργία έχουν κάνει πολλούς να στραφούν σε διάφορες λύσεις ή να φύγουν από την Αθήνα και να πάνε στην επαρχία για καλύτερα ή ακόμη και να εγκαταλείψουν τη χώρα. Ένας από αυτούς είναι και ο Γιώργος Αλκαίος, ο οποίος όχι δεν πήρε το δρόμο της ξενιτιάς, αλλά εγκατέλειψε την Αθήνα κι εγκαταστάθηκε μόνιμα στην Μήλο.

Ο γνωστός τραγουδιστής αποφάσισε λόγω κρίσης να αλλάξει επάγγελμα και να γίνει ιδιοκτήτης ενοικιαζόμενων δωματίων στη Μήλο! Έτσι, τον τελευταίο καιρό ζει στο πανέμορφο νησί του Αιγαίου και δείχνει πιο ήρεμος από ποτέ. Μάλιστα, οι επιχειρηματικές του δραστηριότητες πηγαίνουν καλά και όπως αποκάλυψε ο κολλητός του, Διονύσης Σχοινάς, ο Αλκαίος διαθέτει τα καλύτερα ενοικιαζόμενα δωμάτια της Μήλου!

Την καλύτερη διαφήμιση του έκανε ο Σχοινάς, δεν το συζητώ, ο οποίος μίλησε για τον κολλητό του και τη μεγάλη απόφαση που πήρε στο Made in Star….