Χίλαρι Νταφ: Δείτε το νεογέννητο αγοράκι της

04.04.2012
Κανονικότατη χαζομαμά έχει γίνει πια η γνωστή ηθοποιός που μόλις 15 μέρες μετά τη γέννηση του γιου της, τον συστήνει σε όλους μέσω Twitter.


Η Χίλαρι Νταφ (Hilary Duff) και ο σύζυγός της, Μάικ Κόμρι (Mike Comrie) υποδέχτηκαν τον μικρό Λούκα Κρουζ (Luca Cruz) στις 20 Μαρτίου και σήμερα τον γνωρίζουμε όλοι μέσα από μια ωραιότατη φωτογραφία που ανέβασε η ίδια η μαμά στη σελίδα της στο Τwitter με τη λεζάντα "Ο δύο εβδομάδων Λούκα Κρουζ. Σας ευχαριστούμε όλους για τα μηνύματα και τις ευχές σας. Σας αγαπώ όλους πολύ".

Από τη στιγμή που γέννησε, η Νταφ φροντίζει να κρατά τους θαυμαστές της απόλυτα ενήμερους για την οικογενειακή καθημερινότητα με διαρκείς αναρτήσεις του τύπου "4 π.μ. νυστάζω, ταΐζω το μωρό… Αυτή η δουλειά δεν είναι αστείο", ή "Ω, πόσο έχει αλλάξει η ζωή μου… Αλλά με τόσο υπέροχο τρόπο" και άλλα σχετικά.

Κατά τα άλλα, η Χίλαρι, η οποία είχε πάρει πολλά κιλά στην εγκυμοσύνη της, μοιράζεται και την αγωνία της να ξαναμπεί σε φόρμα, στόχο τον οποίο έχει θέσει πολύ σοβαρά για τον… έρωτα.

"Ε… έχω και έναν σύζυγο ακόμη", εξηγεί η Χίλαρι η οποία παντρεύτηκε τον 31χρονο πρώην παίκτη του χόκεϊ τον Αύγουστο του 2010.

Επιμέλεια: Ζωή Κίττα