Αλεξανδράκη: Η περιπέτεια με την υγεία της

04.04.2012
Ώρες αγωνίας πέρασε τις τελευταίες μέρες η Δήμητρα Αλεξανδράκη. Το εκρηκτικό μοντέλο αποκάλυψε στην κάμερα το πρόβλημα υγείας που αντιμετώπισε και τη λαχτάρα που πέρασε για μία ολόκληρη νύχτα στο νοσοκομείο

Ώρες αγωνίας πέρασε τις τελευταίες μέρες η Δήμητρα Αλεξανδράκη. Το εκρηκτικό μοντέλο αποκάλυψε στην κάμερα το πρόβλημα υγείας που αντιμετώπισε και τη λαχτάρα που πέρασε για μία ολόκληρη νύχτα στο νοσοκομείο, όπου και μπήκε εσπευσμένα.

«Πέρασα ένα πάρα πολύ δύσκολο βράδυ στο νοσοκομείο και δεν είμαι πάρα πολύ δυνατή με αυτά. Το μόνο συναίσθημα που είχα είναι του φόβου».

Η περιπέτεια της Αλεξανδράκη ξεκίνησε με την επιστροφή της από ένα επαγγελματικό ταξίδι: «Καθώς γυρνούσα και ήμουν στο αεροδρόμιο πραγματικά λύγισα γιατί ήταν έντονοι οι πόνοι. Πήγα στο νοσοκομείο, μου έκαναν κάποιες εξετάσεις και ακόμα δεν έχουν καταλάβει τι είναι αυτό που έχω. Δεν μπορούσα να σταθώ. Δεν μπορούσα να περπατήσω και ν΄ αναπνεύσω από τον πόνο. Ήταν κάτι που δεν με έχει ξαναπιάσει».

Τα αποτελέσματα των εξετάσεων βγήκαν και είναι καθαρά, αφού όπως λέει, δεν έδειξαν κάποιο οργανικό ή σωματικό πρόβλημα.. «Δεν θα ήθελα με τίποτα να ξαναπεράσω αυτό που έζησα τις τελευταίες μέρες και να περάσω τη νύχτα ξανά στο νοσοκομείο».

Κι ευχαρίστησε δημοσίως τον σύντροφό της, ο οποίος δεν έφυγε στιγμή από κοντά της.

«Θέλω να πω ένα μεγάλο ευχαριστώ στο σύντροφο μου γιατί είναι ο μόνος άνθρωπος αυτή τη στιγμή που ήταν δίπλα και μου κρατούσε το χέρι σε όλες τις εξετάσεις».