Στο αστυνομικό τμήμα η Μενεγάκη

04.04.2012
Στο αστυνομικό τμήμα βρέθηκε η Ελένη Μενεγάκη πριν λίγες μέρες. Συγκεκριμένα, την περασμένη Τετάρτη, η παρουσιάστρια λίγο πριν πάει στην εκπομπή της, έκανε μια στάση στο αστυνομικό τμήμα της Παλλήνης.

Στο αστυνομικό τμήμα βρέθηκε η Ελένη Μενεγάκη πριν λίγες μέρες. Συγκεκριμένα, την περασμένη Τετάρτη, η παρουσιάστρια λίγο πριν πάει στην εκπομπή της, έκανε μια στάση στο αστυνομικό τμήμα της Παλλήνης. Με ένα φάκελο ανά χείρας, ντυμένη casual και το μαλλί βρεγμένο, το Λενιώ μπήκε στο τμήμα.

Έκατσε εκεί για λίγη ώρα και αποχώρησε, πάλι με το φάκελο στο χέρι. Μπήκε χαλαρή στο αυτοκίνητό της και συνέχισε το δρομολόγιο για το στούντιο της εκπομπής της. Τώρα, τι ακριβώς έκανε στο τμήμα, παραμένει και θα παραμείνει άγνωστο.

Την έξοδο της από το τμήμα «συνέλαβε» ο φωτογραφικός κι έτσι είδαμε το Λενιώ να φιγουράρει στα lifestyle περιοδικά της εβδομάδας. Την είδαμε, όμως, γι ακόμη μία φορά να κάνει τις αγορές της και συγκεκριμένα τις πασχαλινές. Ως καλή νονά που είναι, αγόρασε λαμπάδα και δώρα για τη βαφτισιμιά της, τα οποία θα της δώσει πριν αναχωρήσει στην Άνδρο για Πάσχα.