Έγκυος η Μαριέττα Χρουσαλά;

03.04.2012
Έγκυος στο δεύτερο παιδί της φαίνεται ότι είναι η Μαριέττα Χρουσαλά, αφού οι φήμες τις τελευταίες μέρες ότι θα γίνει μανούλα σε λίγους μήνες, έχουν φουντώσει. Σύμφωνα με δημοσίευμα της Espresso, το μοντέλο

Έγκυος στο δεύτερο παιδί της φαίνεται ότι είναι η Μαριέττα Χρουσαλά, αφού οι φήμες τις τελευταίες μέρες ότι θα γίνει μανούλα σε λίγους μήνες, έχουν φουντώσει. Σύμφωνα με δημοσίευμα της Espresso, το μοντέλο – παρουσιάστρια διανύει τον δεύτερο μήνα της εγκυμοσύνης της.

Η ίδια, ωστόσο, ούτε επιβεβαιώνει, μα ούτε και διαψεύδει τις πληροφορίες, που προήλθαν από άτομα του οικογενειακού και φιλικού της περιβάλλοντος. Η Μαριέττα και ο σύζυγός της, Λεό Πατίτσα, είναι παντρεμένοι εδώ και δύο χρόνια, ενώ δεν έχουν κρύψει την επιθυμία τους να αποκτήσουν ένα παιδί, που θα ολοκληρώσει την ευτυχία τους.

Πάντως, τούτη δεν είναι η πρώτη φορά που κυκλοφορούν φήμες για εγκυμοσύνη της Χρουσαλά. Κατά καιρούς, δημοσιεύματα την «εγκυμονούσαν» με την ίδια να το διαψεύσει άμεσα. Αυτή τη φορά, τηρεί σιγή ιχθύος, οπότε δεν απομένει παρά να δούμε, αν όντως το... πουλί, δηλαδή ο πελαργός επισκέφτηκε το ζεύγος.