Η JLo "στρογγυλοκάθησε" κάτω από τη ζώνη του τεκνού!

03.04.2012
Ο Κάσπερ Σμαρτ (Casper Smart) είναι ξετρελαμένος με την αγαπημένη του και βρήκε έναν μάλλον υπερβολικό τρόπο να το αποδείξει.


Όπως διαβάζουμε σήμερα στο περιοδικό "InTouch Weekly" ο 24χρονος χορευτής χτύπησε ένα τατουάζ με το όνομα της Τζένιφερ Λόπεζ (Jennifer Lopez) σε ένα πολύ "ευαίσθητο σημείο του σώματός του". Δεν είναι για… ευρεία κατανάλωση, δηλαδή.

Ο Σμαρτ αγαπά ιδιαίτερα τα τατουάζ και έχει μεγάλο μέρος του σώματός του καλυμμένο ήδη, όμως για το όνομα της καλής του βρήκε το κατάλληλο σημείο κάτω από τη ζώνη του, όπως μεταφέρουν πηγές, προσθέτοντας ότι η κίνηση αυτή ξάφνιασε πάρα πολύ την Τζεν, η οποία δεν ήξερε πώς να δείξει τη χαρά της…

Κατά τα άλλα, η 42χρονη σταρ είναι επίσης ερωτευμένη και το δείχνει με κάθε τρόπο.

Κυκλοφορεί πια παντού μαζί με το αγόρι της ενώ θα τον δούμε και στο νέο της βίντεο κλιπ του τραγουδιού "Dance Again" όπου σύμφωνα με πληροφορίες το ζευγάρι θα επιδοθεί σε πολύ… τρυφερές περιπτύξεις μπροστά τις κάμερες.

Βέβαια, αυτή δεν θα είναι η πρώτη φορά που η Λόπεζ θα "πουλήσει" με αυτό τον τρόπο την προσωπική της ζωή.

Πίσω στο 2002 και συγκεκριμένα στο κλιπ του τραγουδιού "Jenny from the block" (δείτε στο βίντεο που ακολουθεί) παρτενέρ της –και μάλιστα σε καυτές σκηνές- είναι ο τότε σύζυγός της, Μπεν Άφλεκ (Ben Affleck), ο οποίος παρεμπιπτόντως στο μεταξύ έχει παραδεχτεί ότι έχει μετανιώσει για το βίντεο αυτό. Ας πρόσεχε!

Παρεμπιπτόντως, ο Άφλεκ σήμερα είναι παντρεμένος με την ηθοποιό Τζένιφερ Γκάρνερ (Jennifer Garner) και το ζευγάρι μόλις υποδέχτηκε το τρίτο τους παιδάκι.

Επιμέλεια: Ζωή Κίττα