Η Μπρίτνεϊ Σπίαρς θέλει να τερματίσει την κηδεμονία

30.03.2012
Δεν αντέχει άλλο τον έλεγχο η διάσημη τραγουδίστρια και θέλει να πάρει τη ζωή της στα χέρια της. Θα τα καταφέρει;


Η Μπρίτνεϊ Σπίαρς (Britney Spears) ζει σε καθεστώς κηδεμονίας εδώ και τέσσερα χρόνια όταν μετά την κατάρρευσή της το 2008 το δικαστήριο έκρινε ότι δεν μπορεί να χειριστεί η ίδια ούτε τη ζωή της, ούτε την καριέρα της.

Έτσι, οι δικαστές ανέθεσαν την επιτήρηση στον πατέρα της, Τζέιμι (Jamie) και το "πράγμα" κυλούσε μια χαρά μέχρι σήμερα, που λέγεται ότι σταρ βρίσκεται στα όριά της.

Η 30χρονη τραγουδίστρια ετοιμάζεται να παντρευτεί τον αγαπημένο της, Τζέισον Τράγουικ (Jason Trawick), δισκογραφικά συνεχίζει ακάθεκτη και μόλις ολοκλήρωσε μια επιτυχημένη περιοδεία, ενώ ήδη πήρε άδεια από το δικαστήριο για να βρεθεί στην κριτική επιτροπή του αμερικανικού X Factor υπογράφοντας ένα χρυσό συμβόλαιο 15 εκατομμυρίων δολαρίων.

Με αυτά τα δεδομένα, λοιπόν, η Μπρίτνεϊ δεν βρίσκει κανέναν λόγο που να στέκεται ανάμεσα στην ίδια και την… ελευθερία της. Πιέζει την κατάσταση για μια πιο άμεση αλλαγή απόφασης, αλλά οι δικαστές δεν φαίνονται να πείθονται, θεωρώντας ότι ακόμη δεν είναι έτοιμη να αναλάβει πλήρως την ευθύνη των πράξεών της σε κανέναν τομέα.

Έτσι, η καημένη η Σπίαρς θα πρέπει λίγο ακόμη να περιμένει για να ελευθερωθεί… Υπομονή.

Στο μεταξύ, στο βίντεο που ακολουθεί, θυμηθείτε την Μπρίτνεϊ σε μία από τις πρώτες μεγάλες επιτυχίες, το "One more time".

Επιμέλεια: Ζωή Κίττα