Παντρεύεται τη Ρωσίδα του ο Τζιμ Κάρεϊ

31.03.2012
Έτοιμο για το τρίτο στεφάνι θέλουν τον διάσημο κωμικό οι φήμες.

Ο Τζιμ Κάρεϊ (Jim Carrey) λέγεται ότι έχει αποφασίσει να ντυθεί γαμπρός δίπλα στην 30χρονη αγαπημένη του Αναστάζια Βίτκινα (Anastasia Vitkina) παρόλο που η σχέση τους μετρά μόλις 5 μήνες.

Σύμφωνα με το περιοδικό "Star", ο 50χρονος ηθοποιός δεν έχει κάνει ακόμη την πρόταση, αλλά είναι απλά θέμα χρόνου.

"Δεν είναι εύκολο να είναι κάποιος μαζί μου και το ξέρω", φέρεται να είπε ο Τζιμ στην καλή του, δίνοντάς της την υπόσχεση να της το ανταποδώσει με το παραπάνω…

Ο Κάρεϊ γνώρισε την Βίτκινα, η οποία λέγεται ότι είναι φοιτήτρια στο πανεπιστήμιο της Νέας Υόρκης, τον Οκτώβριο και αυτό που ξεχωρίζει σε εκείνη είναι η εξυπνάδα και το χιούμορ της.

Για την ιστορία να αναφέρουμε ότι ο πρώτος γάμος του Τζιμ Κάρεϊ ήταν το 1987 με τη Μελίσα Γουόμερ (Melissa Womer) με την οποία έχουν μαζί μια κόρη, την 23χρονη σήμερα Τζέιν (Jane) που τον έχει κάνει ήδη παππού.

Το 1996 παντρεύτηκε την ηθοποιό Λόρεν Χόλι (Lauren Holly) αλλά ο γάμος αυτός κράτησε λίγους μήνες.

Κάποια στιγμή είχε δεσμό –μεταξύ άλλων- και με τη Ρενέ Ζελβέγκερ (Renee Zellweger) ενώ η τελευταία γνωστή μεγάλη σχέση του ήταν με την Τζένι ΜακΚάρθι (Jenny McCarthy) με την οποία παρόλο που δεν είχαν παντρευτεί ποτέ, ζούσαν κανονικά σαν παντρεμένοι επί πέντε χρόνια. Το ζευγάρι χώρισε το 2010.

Επιμέλεια: Ζωή Κίττα