Μας έχει φλομώσει στο ψέμα η Βικτόρια Μπέκαμ!

28.03.2012
Ως ένα από τα πιο διάσημα πρόσωπα της σόουμπιζ, η Πος (Posh) θα έπρεπε να είναι λίγο πιο συνεπής σε αυτά που λέει.

Η Βικτόρια Μπέκαμ (Victoria Beckham) μιλά σπάνια δημόσια, αλλά δίνει μερικές συνεντεύξεις που και που, στις οποίες όμως φαίνεται ότι δεν προσέχει και πολύ αυτά που λέει, με αποτέλεσμα να υποπίπτει σε ανακρίβειες αναιρώντας τον ίδιο της τον εαυτό.

Μόλις την περασμένη εβδομάδα, η πολύτεκνη μαμά παραπονέθηκε για το πόσο κουρασμένη είναι τονίζοντας ότι δεν έχει κάνει διακοπές εδώ και τρία χρόνια.

Φαίνεται ότι οι δύο μήνες που πήρε "άδεια" μετά τη γέννηση της σχεδόν 10 μηνών πια Χάρπερ (Harper) όταν νοίκιασε το εξοχικό του Στίβεν Σπίλμπεργκ (Steven Spielberg) στο Μαλιμπού δεν μετράει.

Ούτε η επίσκεψή της στο Σεν Τροπέ το 2010, ούτε η φιλοξενία στο σπίτι του Τζορτζ Κλούνεϊ (George Clooney) στη λίμνη Κόμο το 2009.

"Η Βικτόρια αναφέρεται σε διακοπές με τον Ντέιβιντ (David) χωρίς τα παιδιά", έσπευσε να μαζέψει τα ασυμμάζευτα ο εκπρόσωπός της. Έστω…

Μετά, έχουμε ένα θεματάκι με το μπούστο της, το οποίο φούσκωνε και ξεφούσκωνε ύποπτα με την ίδια αρχικά να δηλώνει ότι όχι μόνο δεν έχει κάνει προσθετική στήθους αλλά ότι είναι "απόλυτα φυσική, εκτός από τα νύχια της, μια μικρή βοήθεια στα μαλλιά και λίγο τεχνητό μαύρισμα".

Κι όμως, σε περσινή συνέντευξη που έδωσε στο περιοδικό "Vogue", η Πος παραδέχτηκε στην ουσία ότι τα είχε φουσκώσει τα στηθάκια της στο παρελθόν με την εξής φράση: "Οι τορπίλες μπαζούκας έχουν φύγει πια".

Η Βικτόρια αναφερόταν προφανώς στο υπερβολικό μπούστο το οποίο "έχτισε" το 1999 και τότε είχε διαψεύσει.

Ένα άλλο μεγάλο ψέμα που ξεφούρνισε η 37χρονη σχεδιάστρια μόδας αφορά στα παιδιά της και την έκθεσή τους στη δημοσιότητα.

"Δεν επιτρέπουμε ποτέ στα παιδιά μας να φωτογραφηθούν ή να κινηματογραφηθούν. Θέλουμε να μεγαλώνουν φυσιολογικά", είχε δηλώσει σε τηλεοπτική συνέντευξη που είχε δώσει το 2007 η Βικτόρια –όταν σημειωτέον είχαν γεννηθεί τα τρία από τα τέσσερα παιδιά της.

Ούτε αυτό όμως ήταν απόλυτα ακριβές, αφού ήδη στον γάμο της με τον Ντέιβιντ, το 1999, ο μόλις λίγων μηνών τότε, Μπρούκλιν (Brooklyn) είχε κλέψει την παράσταση τόσο στην τελετή, όπου εμφανίστηκε στην αγκαλιά του μπαμπά, όσο και στη φωτογράφηση που έγινε αργότερα για το περιοδικό "OK!".

Για να μην θυμίσουμε τη συναυλία των Spice Girls όπου όλα τα κορίτσια ανέβασαν τα παιδιά τους στη σκηνή και ο μικρός Κρουζ (Cruz) έδωσε ρεσιτάλ χορεύοντας μπρέικ ντανς. (δείτε το στο βίντεο που ακολουθεί).

Και φυσικά είναι να αμφιβάλει κανείς για το πόσο φυσιολογικός είναι ο τρόπος με τον οποίο μεγαλώνει η μικρή Χάρπερ, η οποία ναι μεν βρίσκεται συνεχώς κολλημένη στη μαμά της –που ως γεγονός είναι καλό- πάντα δε μπροστά από κάμερες και φωτογράφους.

Πρόσφατα πληροφορηθήκαμε επίσης και για τις μαγειρικές ικανότητες της Πος, η οποία πρόσφατα καμάρωσε για τα φαγητά που είχε ετοιμάσει ΜΟΝΗ για μια γιορτή στο σχολείο των αγοριών.

Ναι καλά… Οι "μπουκίτσες" που φαίνονται στη φωτογραφία δεν μπορεί να έχουν μαγειρευτεί από τη γυναίκα η οποία πριν από λίγα χρόνια κινηματογραφήθηκε προσπαθώντας να ακολουθήσει κατά γράμμα τη συνταγή για μια μηλόπιτα που ήθελε να δωρίσει στους γείτονές της, αλλά έδειχνε να μην αντιλαμβάνεται καν τις βασικές οδηγίες.

Τώρα, θα μου πείτε… Δεν μπορεί να έμαθε στο μεταξύ; Ανάμεσα σε ντεφιλέ, ταξίδια, τέσσερα παιδιά και άπειρες κοινωνικές υποχρεώσεις; Χλωμό. Άντε να κατάφερε μέχρι το τεμάχισμα και την παρουσία στο… ταψάκι. Τίποτα παραπάνω.

Μετά έχουμε δηλώσεις τύπου "Είμαι χάλια μετά τις εγκυμοσύνες και η κοιλιά μου κρέμεται" δίπλα δίπλα με την εντυπωσιακή γυμνή φωτογράφηση για τα εσώρουχα Emporio Armani.

Εντάξει… υπάρχει και το photoshop, αλλά όσο και να' ναι, αν είσαι τόσο χάλια όσο λες, βγες να διαφημίσεις κελεμπίες, όχι εσώρουχα. Σωστά;

Όσο για τα κιλά της; Και σε αυτό το σημείο υπάρχει μια παρανόηση καθώς η πάντα αδύνατη Βικτόρια δήλωνε ότι τρέχει και γυμνάζεται έξι φορές την εβδομάδα μετά τη γέννα της Χάρπερ τη στιγμή που ως γνωστό είχε μείνει στο κρεβάτι του πόνου για αρκετό καιρό λόγω ατυχήματος.

Μια πολύτεκνη μαμά και δη εργαζόμενη σίγουρα κουράζεται πολύ. Δεν είναι λίγες οι φορές που η Βικτόρια έχει δηλώσει πως είναι ράκος, άνθρωπος και όχι μηχανή.

"Βασικά, είμαι όπως κάθε άλλη γυναίκα που εργάζεται και έχει πολλά παιδιά", είχε δηλώσει πριν από λίγους μήνες η Βικτόρια τονίζοντας πώς "τώρα που δεν κοιμάται η Χάρπερ, μένουμε όλοι ξάγρυπνοι".

Ναι… εντάξει! Πριν τη λυπηθείτε όμως, μάθετε ότι πίσω από αυτό το "τα κάνω όλα μόνη" κρύβεται μια στρατιά ανθρώπων που βοηθούν. Μια νταντά –ξανθιά και βρετανίδα- η οποία προσελήφθη πριν τη γέννηση της μικρής, ένας γιατρός, ένας προσωπικός γυμναστής, ένας οδηγός, περίπου 12 σωματοφύλακες, μια κομμώτρια, υπεύθυνοι τύπου και διαφημιστές και άπειροι ακόμη άνθρωποι που βοηθούν τη Βικτόρια με τα ρούχα που σχεδιάζει.

Για να μην αναφέρουμε τους γονείς της που έρχονται για μήνες στις ΗΠΑ και βοηθούν νυχθημερόν ειδικά με τα παιδιά.

Και δεν πειράζει. Καλά κάνει… αλλά αν είναι έτσι τα πράγματαμ μην το ανοίγεις το στοματάκι, γλυκιά μου. Μην παραπονιέσαι. Άκουσες ποτέ γκρίνια από την Αντζελίνα (Angelina); Που έχει και δύο περισσότερα;

Επιμέλεια: Ζωή Κίττα