Σοκ: Γιος διάσημου τραγουδιστή κακοποιούσε τα παιδιά του!

28.03.2012
Το φως της δημοσιότητας είδε το απίστευτο δράμα που ζει τον τελευταίο καιρό διάσημος τραγουδιστής, που έχει συνδέσει το όνομά του με τις μεγαλύτερες επιτυχίες, έχοντας ο ίδιος καταχωρηθεί ως απόλυτος εκφραστής

Το φως της δημοσιότητας είδε το απίστευτο δράμα που ζει τον τελευταίο καιρό διάσημος τραγουδιστής, που έχει συνδέσει το όνομά του με τις μεγαλύτερες επιτυχίες, έχοντας ο ίδιος καταχωρηθεί ως απόλυτος εκφραστής του πόνου και του καημού. Το οικογενειακό δράμα του μεγάλου τραγουδιστή έγινε γνωστό μετά την επώνυμη καταγγελία που έκανε ο εγγονός του σε αστυνομικό τμήμα των βορείων προαστίων.

Όπως ακούσαμε στην «Πρωινή Μελέτη», τα εγγόνια του κατήγγειλαν τον ίδιο τους τον πατέρα για κακοποίηση! Ο γιος του τραγουδιστή θέλησε να ακολουθήσει τα βήματά του διάσημου πατέρα του, όμως δεν μπόρεσε να σταθεί στο ύψος των περιστάσεων. Μη μπορώντας να αντέξει το βάρος του ονόματος που κουβαλούσε, κατέφυγε στις καταχρήσεις. Μάλιστα τα καμώματα του «άσωτου» υιού έφτασαν στα αυτιά του πατέρα του, οποίος και τον αποκλήρωσε.

Ο γιος κάποια στιγμή αποφάσισε να παντρευτεί και σύντομα απέκτησε δύο γιους. Ο ένας από αυτούς έχει το όνομα του διάσημου παππού του. Μάλιστα, ο τραγουδιστής δεν είχε καμία εμπιστοσύνη στο γιο και τη νύφη του ότι θα μπορούσαν δηλαδή να μεγαλώσουν τον εγγονό του. Έτσι, τον πήρε μαζί του και τον μεγάλωσε εκείνος. Μάλιστα, επειδή ο μικρός έχει καλή φωνή και ταλέντο, ο διάσημος παππούς τον πήρε κοντά του για λίγες εμφανίσεις.

Ωστόσο, η μητέρα του παιδιού κατάφερε και το έπεισε να επιστρέψει στο σπίτι. Αλλά δυστυχώς η κατάσταση δεν άλλαξε και ο εφιάλτης της κακοποίησης επέστρεψε. Ο γιος του τραγουδιστή αρχίζει να ασκεί βία εναντίον των παιδιών, με τη μητέρα τους να στέκει απλός παρατηρητής.

Έτσι, τα δύο παιδιά μη μπορώντας άλλο, κατήγγειλαν τον πατέρα του στην αστυνομία. Μάλιστα, ζήτησαν από τις να τον συλλάβουν και να τον κλείσουν σε ψυχιατρείο καθώς θεωρούν ότι είναι επικίνδυνος.