Ποιά ηθοποιός ταΐζει το μωρό της με το... στόμα;

28.03.2012
Θα μας τρελάνουν αυτοί οι διάσημοι με τις ιδιοτροπίες τους. Ό,τι τους κατέβει στο κεφάλι κάνουν.

Αυτή τη φορά την τιμητική της έχει η Αλίσια Σίλβερστοουν (Alicia Silverstone) η οποία βρήκε έναν μάλλον παράδοξο τρόπο για να ταΐσει τον μόλις 10 μηνών γιο της.

Όπως μπορείτε να δείτε και στο βίντεο που ακολουθεί, η 35χρονη πρωταγωνίστρια της ταινίας "Το κορίτσι του Μπέβερλι Χιλς", βάζει την μπουκιά με το φαγητό στο στόμα της, το μασάει και μετά το δίνει απευθείας στο στοματάκι του μικρού Μπέαρ Μπλου (Bear Blu), ο οποίος δείχνει μάλλον εξοικειωμένος με τη διαδικασία.

Η έμπνευση της Σίλβερστοουν έρχεται σαφώς από τα πουλιά που ως γνωστόν ταΐζουν με το ράμφος τα μικρά τους, αφού πρώτα έχουν χωνέψει την τροφή. Βέβαια, για τα πτηνά αυτή είναι η μόνη επιλογή καθώς δεν έχουν ούτε χέρια ούτε… μπλέντερ (!), αλλά λέμε τώρα…

Όσο για την εξήγηση; Η Αλίσια τη δίνει η ίδια στο σημείωμα με το οποίο συνόδευσε το βίντεο.

"Μόλις έφαγα ένα θαυμάσιο πρωινό και τάισα τον Μπέαρ λίγα λαχανικά από τη σούπα μου. Από το στόμα μου στο δικό του. Είναι ο αγαπημένος του τρόπος. Και ο δικός μου", ενημέρωσε η Αλίσια, εξηγώντας πως το βίντεο τραβήχτηκε δύο μήνες νωρίτερα όταν ο μικρός ήταν ακόμη λίγο… ασταθής.

"Τώρα που έχει μεγαλώσει, σχεδόν μου επιτίθεται από την άλλη άκρη του δωματίου όταν με βλέπει να τρώω. Μου αρπάζει το στόμα και θέλει να φάει και εκείνος", συνεχίζει η 35χρονη ηθοποιός με καμάρι παρά το καμπανάκι που χτυπούν οι γιατροί σχετικά με την υγιεινή της συγκεκριμένης μεθόδου.

Αλήθεια, ο σύζυγος της ηθοποιού, Κρίστοφερ Τζάρεκι (Christopher Jarecki) τι λέει για όλα αυτά. Και επίσης, μέχρι ποιά ηλικία θεωρεί το ζευγάρι ότι θα είναι "φυσιολογική" αυτή η ανταλλαγή φαγητού –μεταξύ άλλων- ανάμεσα σε μαμά και γιο;

Η Σίλβερστοουν και ο 40χρονος ραδιοφωνικός παραγωγός, προπονητής μπάσκετ και τραγουδιστής του γκρουπ "S.T.U.N." παντρεύτηκαν τον Ιούνιο του 2004 ενώ η σχέση τους μετρά από το 1997 όταν γνωρίστηκαν έξω από έναν κινηματογράφο.

Επιμέλεια: Ζωή Κίττα