Σοκ: Πέθανε ο γιος γνωστής αστρολόγου

26.03.2012
Απαρηγόρητη είναι η Μπέλλα Κυδωνάκη, η οποία το Σάββατο το βράδυ «έχασε» αναπάντεχα τον μονάκριβο γιο της Γιάννη, σε ηλικία 25 χρόνων. Η γνωστή αστρολόγος βρίσκεται σε κατάσταση σοκ και είναι

Απαρηγόρητη είναι η Μπέλλα Κυδωνάκη, η οποία το Σάββατο το βράδυ «έχασε» αναπάντεχα τον μονάκριβο γιο της Γιάννη, σε ηλικία 25 χρόνων. Η γνωστή αστρολόγος βρίσκεται σε κατάσταση σοκ και είναι απαρηγόρητη, ενώ δεν μπορεί να καταλάβει πώς ο νεαρός γιος της έφυγε έτσι ξαφνικά από τη ζωή.


Οι πρώτες πληροφορίες έκαναν λόγο για ανακοπή, όμως σύμφωνα με την «Πρωινή Μελέτη» που ήρθε σε επικοινωνία με τη γνωστή αστρολόγο, οι γιατροί εξέταζαν και άλλα ενδεχόμενα, όπως το ανεύρυσμα. Εξάλλου, ο 25χρονος είχε πέρσι ένα πολύ σοβαρό ατύχημα που του είχε δημιουργήσει τρία αιματώματα στον εγκέφαλο και οι γιατροί του είχαν συστήσει να είναι ιδιαίτερα προσεχτικός.

Η Μπέλλα Κυδωνάκη μέσα από την προσωπική της σελίδα στο Facebook λέει το δικό της αντίο στον μονάκριβό γιο της.



«Έχασα τον μονάκριβο γιο μου, πονάω πολύ και το μοιράζομαι μαζί σας γιατί το έχω ανάγκη. Άμα γράψω σ’ αυτό το λευκό χαρτί νιώθω ότι ξελαφρώνω. Όσοι τον ξέρατε, προσευχηθείτε να πάει στο φως. Είναι ένας άγγελος και μας έδωσε για λίγο το φως του. Αλλά βιαζόταν να φύγει, να πάει εκεί που ανήκει πραγματικά», έγραψε η γνωστή αστρολόγος. .