Η Λούρδη άρχισε το τσιγάρο

26.03.2012
Πολύ μπροστά για την ηλικία της, αλλά όχι με την καλή έννοια, φαίνεται ότι βρίσκεται η κόρη της Μαντόνα (Madonna), η οποία απέκτησε ήδη κακές συνήθειες!


Η Λούρδη Λεόν (Lourdes Leon) απαθανατίστηκε πρόσφατα να καπνίζει τσιγάρο και μάλιστα δημόσια.

Η 15χρονη θυγατέρα της Μαντόνα έκανε βόλτες στους δρόμους της Νέας Υόρκης με μια παρέα αγοριών όταν έβγαλε το πακέτο από την τσάντα της, άναψε το τσιγαράκι και φάνηκε να το απολαμβάνει.

Βέβαια, ήταν ελαφρώς προσεκτική καθώς στην Αμερική επιτρέπεται να καπνίζει κανείς μετά τα 18, οπότε δεν ήθελε και μπλεξίματα με τον νόμο…

Αλήθεια, η διάσημη μαμά της τι λέει για όλα αυτά;

Η Μαντόνα κάπνιζε αλλά το έκοψε εδώ και μερικά χρόνια, ενώ ο εκπρόσωπός της διέψευσε κατηγορηματικά ότι η 53χρονη σταρ "ξανα-κατρακύλησε" ύστερα από "ύποπτες" φωτογραφίες της από τα γυρίσματα της ταινίας "W.E." που είδαν πρόσφατα το φως της δημοσιότητας.

Αυτό τον καιρό, η Λούρδη συμμετέχει στις πρόβες για τη νέα περιοδεία της Μαντόνα όπου η μικρή θα συμμετάσχει ως μέλος του μπαλέτου ενώ το νέο κλιπ για το τραγούδι "Girl Gone Wild" της Μαντόνα ήδη… σκίζει. (δείτε το στο βίντεο που ακολουθεί)

Κατά τα άλλα, πρόσφατα έγινε μεγάλη κουβέντα όταν η Λούρδη σνόμπαρε τον πρώην πατριό της, Γκάι Ρίτσι (Guy Ritcie) και δεν πήγε μαζί με τα αδέλφια της –και παιδιά του, φυσικά- να τον επισκεφτεί.

Επιμέλεια: Ζωή Κίττα