Ξέσπασμα Τόνι: Τι λέει για τον χωρισμό με Παπαρίζου

26.03.2012
Σχεδόν έναν χρόνο μετά τον χωρισμό του με την Έλενα Παπαρίζου, ο Τόνι Μαυρίδης, μιλάει για τον χωρισμό τους, αλλά και για την άγρια κόντρα που έχει ξεσπάσει ανάμεσά τους για το σπίτι στα νότια προάστια.

Σχεδόν έναν χρόνο μετά τον χωρισμό του με την Έλενα Παπαρίζου, ο Τόνι Μαυρίδης, μιλάει για τον χωρισμό τους, αλλά και για την άγρια κόντρα που έχει ξεσπάσει ανάμεσά τους για το σπίτι στα νότια προάστια. Ο Μαυρίδης ξεσπάει στη συνέντευξη που έδωσε στο «Πρώτο Θέμα» κι εναντίον εκείνων που τον κατηγορούν ότι τον...ζούσε η πρώην αγαπημένη του.

Ο γνωστός μουσικός παραγωγός διευκρινίζει πως ποτέ δεν είχε πρόβλημα με την ταμπέλα που του είχαν βάλει ως… ο «σύντροφος και μάνατζερ της Έλενας Παπαρίζου». «Ποτέ δεν αισθάνθηκα άβολα, γιατί η φύση της δουλειάς μου ήταν τέτοια. Ένας μάνατζερ δεν είναι σταρ. Γι' αυτό κι εγώ δεν ήμουν σταρ. Το αστέρι ήταν η Έλενα. Θα ήταν χαζό να με ενοχλούσε η δημοφιλία της και να ανταγωνιζόμουν τη θέση της. Επειδή είμαι στη νύχτα από τα 16 μου ξέρω πολύ καλά αυτή τη δουλειά και σέβομαι απόλυτα τη θέση που κατέχει ο καθένας μέσα σε αυτή»,

Για τον χωρισμό τους και όσα ακούστηκαν ξεκαθαρίζει: «Δεν υπήρξε ουσιαστικός λόγος, ούτε δεύτερα και τρίτα πρόσωπα. Ο καταλύτης της σχέσης μας ήταν η ρουτίνα. Σε κάποια στιγμή ο καθένας έκανε τη δουλειά του, χάσαμε την επαφή μας, τη σχέση μας. Δυστυχώς, όλα τα ωραία κάποτε τελειώνουν».

Για την κόντρα που έχει ξεσπάσει για το σπίτι δηλώνει: « Όταν τον Μάρτιο του 2011 χωρίσαμε και η Έλενα έφυγε στη Σουηδία για να ηρεμήσει, σταμάτησε να πληρώνει τις δόσεις του σπιτιού αυτού. Σήμερα λοιπόν πρέπει να δοθεί λύση σε αυτό το ζήτημα, έστω και δικαστικά. Το θέμα, ωστόσο, δεν είναι μόνο αυτό. Με εξαγρίωσε το ότι με πήρε τηλέφωνο για να μου πει ότι θέλει να πάρει τα μηχανήματα από το στούντιο για να τα πουλήσει. Αυτά εδώ τα μηχανήματα είναι το ψωμί μου, η δουλειά μου, ο λόγος που υπάρχω».

Ωστόσο, τονίζει ότι αν και είναι διατεθειμένος να φτάσει μέχρι τέλους, αφού όπως λέει, υπάρχουν «ανοιχτά ζητήματα» δηλώνει ότι προσπαθεί να εξαντλήσει κάθε προσπάθεια συνεννόησης με την άλλη πλευρά. «Δεν μίλησε κανείς για δικαστήρια. Υπάρχει πολύς δρόμος πριν από όλα αυτά. Με τον δικηγόρο μου, που είναι πολύ έμπειρός, εξαντλούμε κάθε προσπάθεια συνεννόησης με την Έλενα. Μέχρι σήμερα όμως δεν δείχνει να ανταποκρίνεται. Την έχω καλέσει πολλές φορές και τηλεφωνικά και με τον δικηγόρο μου. Αυτή ωστόσο αρνείται να μας συναντήσει προκειμένου να αρχίσουμε να συζητάμε και αντί αυτού στέλνει εξώδικα. Φαντάσου τι θα γίνει όταν της προτείνω και λύσεις. Θα εξαφανιστεί; Ειλικρινά σου λέω δεν περίμενα μια τέτοια στάση από την Έλενα. Πάντως είμαι αποφασισμένος για όλα».