Πλούταρχος: Μπλεξίματα με τον ΣΔΟΕ

26.03.2012
Στα δίχτυα του ΣΔΟΕ έπεσε το πολυτελές σκάφος του Γιάννη Πλούταρχου, που έχει δεσμευτεί από τις Αρχές, και δεν θα αποδεσμευτεί αν ο τραγουδιστής δεν καταβάλλει πρώτα το φόρου που του αναλογεί, προκειμένου

Στα δίχτυα του ΣΔΟΕ έπεσε το πολυτελές σκάφος του Γιάννη Πλούταρχου, που έχει δεσμευτεί από τις Αρχές, και δεν θα αποδεσμευτεί αν ο τραγουδιστής δεν καταβάλλει πρώτα το φόρου που του αναλογεί, προκειμένου να είναι νόμιμο. Και ο φόρος αυτός ανέρχεται στο ποσό των 300.000 ευρώ!!!

Όπως διαβάζουμε στη Real life, ο λόγος που δέσμευσαν το πολυτελές σκάφος είναι ότι είχε δηλωθεί παράνομα ως επαγγελματικό κι εμφανιζόταν να ανήκει σε εταιρία αναψυχής. Ωστόσο, μετά από σχετική έρευνα διαπιστώθηκε ότι η θέση της μαρίνας στην οποία είναι αγκυροβολημένο το σκάφος, ενοικιάζεται από τον τραγουδιστή, στο όνομα του οποίου έχουν εκδοθεί και τα ναυλοσύμφωνα.

Σε περίπτωση πάντως που ο Πλούταρχος δεν καταβάλλει το φόρο, το πολυτελές σκάφος θα κατασχεθεί υπέρ του Δημοσίου και θα σχηματιστεί δικογραφία εις βάρος του γνωστού τραγουδιστή.

Ωστόσο, ο Πλούταρχος έδωσε τη δική του απάντηση μέσα από το δελτίο του Star επιμένοντας ότι το σκάφος του είναι επαγγελματικό, ενώ ο ίδιος είναι πρόθυμος να συνεργαστεί με τις αρχές.

Σύμφωνα με το δελτίο, έχουν ανοιχτεί ήδη οι λογαριασμοί του τραγουδιστή