Όταν η νυν κυρία Κρουζ συνάντησε την πρώην

22.03.2012
Ο κόσμος είναι πολύ μικρός –ακόμη και αυτός της σόουμπιζ- και οι κάθε λογής ατυχείς συναντήσεις είναι παντού το ίδιο πιθανές.


Όπως μεταδίδει σήμερα το ειδησεογραφικό πρακτορείο "Cover Media" η Κέιτι Χόλμς (Katie Holmes) "έπεσε επάνω" στη Νικόλ Κίντμαν (Nicole Kidman) την περασμένη εβδομάδα και μάλλον δεν ένιωσε πολύ άνετα!

Και για να βάζουμε τα πράγματα στη σωστή τους θέση να θυμίσουμε ότι οι δύο ηθοποιοί έχουν και θα έχουν πάντα έναν κοινό παρονομαστή: τον Τομ Κρουζ (Tom Cruise).

Η Κέιτι παντρεύτηκε τον 49χρονο σταρ το 2006 και έχουν μαζί την 6χρονη Σούρι (Suri) ενώ η Νικόλ υπήρξε κυρία Κρουζ από το 1990 μέχρι το 2001 και εκείνη την περίοδο είχαν υιοθετήσει μαζί δύο παιδιά, την 20χρονη σήμερα Ιζαμπέλα (Isabella) και τον 17χρονο Κόνορ (Connor).

Σύμφωνα με το περιοδικό "Life & Style", οι δύο γυναίκες βρέθηκαν στο ίδιο μοδάτο στέκι του Χόλιγουντ, φρόντισαν ωστόσο να μην βρεθούν φάτσα κάρτα.

Το περιστατικό τοποθετείται στις 14 Μαρτίου στο Soho House του Λος Άντζελες.

"Όταν η Κέιτι μπήκε στον χώρο, είδε τη Νικόλ και αυτομάτως γύρισε αλλού το βλέμμα της έτσι ώστε να μην υπάρξει ούτε κατά διάνοια οπτική επαφή ανάμεσά τους", μεταφέρει αυτόπτης μάρτυρας που τονίζει την άβολη θέση στην οποία φάνηκε να βρέθηκε η Χολμς η οποία προφανώς βρέθηκε προ απίστευτης έκπληξης.

"Δεν είπαν καν 'γεια' μεταξύ τους. Ήταν πραγματικά πολύ άβολο", συνέχισαν οι πηγές, υπονοώντας όμως εμμέσως πλην σαφώς ότι το πρόβλημα φάνηκε να το έχει μόνο η Κέιτι.

"Η Νικόλ δεν φάνηκε να ενοχλείται καθόλου από την παρουσία της Κέιτι. Μάλιστα γύρισε να την κοιτάξει, αλλά εφόσον εκείνη την απέφυγε δεν έδωσε παραπάνω σημασία", ολοκληρώνει το δημοσίευμα. Δικό τους πρόβλημα…

Επιμέλεια: Ζωή Κίττα