Μαρκ Άντονι και ερωμένη κολλητοί με τους Μπέκαμ

22.03.2012
Αυτό θα πει "πισώπλατη μαχαιριά". Κάνε φίλη να δεις καλό θα σκέφτεται η JLo η οποία ένιωσε την προδοσία, από την Πος (Posh), σε όλο της το μεγαλείο.


Ο Μαρκ Άντονι (Marc Anthony) και η Τζένιφερ Λόπεζ (Jennifer Lopez) ανακοίνωσαν ότι χωρίζουν ύστερα από 7 χρόνια γάμου το καλοκαίρι και από τότε δείχνουν να έχουν γυρίσει αμφότεροι σελίδα στη ζωή τους.

Η μεν 42χρονη λατίνα σταρ δίπλα στον 24χρονο χορευτή της Κάσπερ Σμαρτ (Casper Smart) ο δε 43χρονος πρώην σύζυγός της δίπλα στο εντυπωσιακό 24χρονο μοντέλο από τη Βενεζουέλα, Σάνον ντε Λίμα (Shannon De Lima).

Μέχρι εδώ όλα καλά με τους δύο πρώην συζύγους να δείχνουν –τις περισσότερες φορές- μεγάλη ανωτερότητα.

Όταν όμως το θέμα γυρίζει στις φιλίες, τα πράγματα δεν είναι τόσο απλά.

Η Τζένιφερ Λόπεζ, λέγεται ότι είναι έξω φρενών, με την κολλητή της Βικτόρια Μπέκαμ (Victoria Beckham) η οποία ένιωσε ότι την πρόδωσε όταν στο πλαίσιο της εκδήλωσης για τα φετινά βραβεία της Λατινικής μουσικής, στην οποία παραβρέθηκαν, δεν αρνήθηκε να φωτογραφηθεί χαμογελαστή δίπλα στον σύζυγό της, Ντέιβιντ (David) –φυσικά- και τον Μαρκ Άντονι μαζί με την ερωμένη του.

Καπνούς, λέγεται ότι βγάζει η Τζένι κοιτάζοντας τη φωτογραφία και σκέφτεται πώς να χειριστεί την κατάσταση. Για να δούμε…Θα έχει συνέχεια το ζήτημα ή τελικά ο Κάσπερ θα καταφέρει να στρέψει αλλού το ενδιαφέρον της καλής του ώστε να μην δοθεί συνέχεια στο ζήτημα; Ε, ναι… μάλλον κάτι τέτοιο θα γίνει…

Επιμέλεια: Ζωή Κίττα