Ταμπίθα: Το θηλυκό που ξετρέλανε τον Χιου Γκραντ

20.03.2012
Ε ναι λοιπόν… Είναι αλήθεια! Ο διάσημος γαλανομάτης ορκισμένος εργένης φαίνεται ότι βρήκε τον… μάστορά του!


Ας ξεκινήσουμε από τα βασικά! Για όσους έχουν χάσει μερικά επεισόδια θυμίζουμε ότι ο Χιου Γκραντ (Hugh Grant) έγινε μπαμπάς.

"Μπορώ να επιβεβαιώσω ότι ο Χιου Γκραντ είναι ένας ευτυχισμένος πατέρας ενός μικρού κοριτσιού", είχε δηλώσει ο εκπρόσωπός του στην "Daily Mail" τον περασμένο Νοέμβριο επιβεβαιώνοντας την είδηση.

"Εκείνος και η μητέρα είχαν μια σύντομη σχέση και παρόλο που κάτι τέτοιο δεν ήταν προγραμματισμένο, ο Χιου δεν θα μπορούσε να είναι πιο ευτυχισμένος και περισσότερο παρών. Οι δυο τους έχουν συζητήσει τα πάντα και η σχέση τους είναι πάρα πολύ φιλική", συνέχιζε η ανακοίνωση ενώ έγινε γνωστό ότι μαμά του μωρού ήταν η κινέζα ηθοποιός Τίνγκλαν Χονγκ (Tinglan Hong) με την οποία ο γνωστός ηθοποιός είχε τότε την πιο πρόσφατη σχέση.

Χθες, ο 51χρονος ηθοποιός μίλησε στην εφημερίδα "Guardian" πρώτη φορά για τη νέα αυτή εμπειρία στη ζωή του.

"Πολλοί άνθρωποι με είχαν προειδοποιήσει ότι αυτή η πρώτη, μωρουδιακή περίοδος δεν θα ήταν καθόλου συναρπαστική. Όμως εγώ είναι απίστευτα ενθουσιασμένος. Και όλα έρχονται τόσο εύκολα", αποκάλυψε ο Γκραντ αποκαλύπτοντας ταυτόχρονα ότι εκείνος και η μητέρα της μικρής την ονόμασαν Ταμπίθα (Tabitha).

"Μου αρέσει η κόρη μου πολύ. Είναι φανταστική. Τώρα αν άλλαξε τη ζωή μου, δεν ξέρω. Όχι ακόμη. Όχι ολοκληρωτικά. Όμως είμαι απόλυτα ευτυχισμένος που την έκανα. Πραγματικά", διαβεβαίωσε ο διάσημος γόης, υπογραμμίζοντας ότι η πατρότητα τον έκανε πολύ καλύτερο άνθρωπο.

Όσο για το αν έχει ήδη ανοίξει λογαριασμό στο όνομα της κόρης του; Ο Χιου είναι κατηγορηματικά ενάντια στο να δίνει κανείς χρήματα στα παιδιά του, βασιζόμενος στις άπειρες άσχημες εμπειρίες φίλων και γνωστών του. Έστω…

Ο Χιου Γκραντ υπήρξε ζευγάρι επί 13 χρόνια με την Ελίζαμπεθ Χάρλεϊ (Elisabeth Hurley) ενώ σύντροφός του υπήρξε επίσης και η πλούσια κληρονόμος Τζεμίμα Χάν (Jemima Khan).

Επιμέλεια: Ζωή Κίττα