Κέιτι Πέρι: Άγριος καυγάς για τα μάτια του πρώην

20.03.2012
Πισώπλατη μαχαιριά δέχτηκε η διάσημη τραγουδίστρια και μάλιστα από ένα πολύ δικό της πρόσωπο!

Τον Φεβρουάριο η Κέιτι Πέρι (Katy Perry) χώρισε και τυπικά από τον Ράσελ Μπραντ (Russell Brand) ύστερα από 14 μήνες γάμου.

Σήμερα οι δύο πρώην σύζυγοι μοιάζουν να έχουν γυρίσει για τα καλά σελίδα στη ζωή τους, όμως φαίνεται ότι δεν μπορούμε να πούμε το ίδιο και για τα μέλη της οικογένειάς τους.

Όπως μεταδίδει το ειδησεογραφικό πρακτορείο "Cover Media" η Κέιτι έγινε έξαλλη όταν έμαθε –και μάλιστα με άκομψο τρόπο- ότι ο πατέρας της έχει ακόμη επικοινωνία με τον πρώην της.

Ο Κιθ Χάντσον (Keith Hudson), πάστορας στο επάγγελμα, έδωσε πρόσφατα μια συνέντευξη όπου αποκάλυψε ότι μιλούν ακόμη με τον πρώην γαμπρό του, κυρίως μέσω γραπτών μηνυμάτων.

"Η Κέιτι δεν είχε ιδέα για αυτό και έπεσε από τα σύννεφα, ειδικά επειδή ο πατέρας της ήταν ο πρώτος που είχε εκφράσει αμφιβολίες του για τον γάμο της", ισχυρίζονται πηγές του περιοδικού "Grazia", συμπληρώνοντας ότι παρόλο που αγαπά τον μπαμπά της, νιώθει προδομένη. Και του το είπε…

"Έχουμε καλές σχέσεις με τον Ράσελ. Τις προάλλες μάλιστα μιλούσαμε με γραπτά μηνύματα. Είναι ένας υπέροχος και έξυπνος τύπος", είχε δηλώσει συγκεκριμένα ο Κιθ στη συνέντευξή του, υποστηρίζοντας ότι η καριέρα της κόρης του είχε γίνει τόσο απαιτητική που δεν υπήρχε χρόνος για τον άντρα της. Κάνε μπαμπά να δεις καλό…

Παρεμπιπτόντως, η περίπτωση της Κέιτι Πέρι θυμίζει έντονα εκείνη της Lady Gaga που άκουσε πρόσφατα τη μαμά της να εκφράζει τους φόβους της ότι της κόρης της "της έχει στρίψει"

Επιμέλεια: Ζωή Κίττα