Εξώδικο Μαυρίδη στην Παπαρίζου για ένα δάνειο

15.03.2012
Εξώδικο στην Έλενα Παπαρίζου έστειλε το πρωί της Τετάρτης ο Τόνι Μαυρίδης. Το πρώην ζευγάρι δεν έχει πλέον καμία προσωπική επικοινωνία και μιλά μέσω των δικηγόρων του, για θέματα που τους αφορούν. Όπως η ιστορία με την

Εξώδικο στην Έλενα Παπαρίζου έστειλε το πρωί της Τετάρτης ο Τόνι Μαυρίδης. Το πρώην ζευγάρι δεν έχει πλέον καμία προσωπική επικοινωνία και μιλά μέσω των δικηγόρων του, για θέματα που τους αφορούν. Όπως η ιστορία με την πολυτελή μεζονέτα στην Άνω Γλυφάδα και για την οποία οδηγήθηκαν μέχρι τα δικαστήρια.

Όπως αποκάλυψε το δελτίο του Star, ο Τόνι έστειλε μέσω του δικηγόρου του εξώδικό στην πρώην αγαπημένη του για το στεγαστικό δάνειο που έχουν πάρει για το σπίτι. Και που, όπως υποστηρίζει η πλευρά Μαυρίδη, η Παπαρίζου εδώ και μήνες δεν έχει πληρώσει το μερίδιο της.

«Είναι για θέματα που αφορούσαν στις μεταξύ τους συναλλαγές» δήλωσε στο δελτίο ο δικηγόρος του, Γιάννης Καρούζος. Η εξώδικη διαμαρτυρία της τράπεζας που είχαν πάρει το δάνειο, οδήγησε τον Μαυρίδη να πάρει τον δρόμο της δικαιοσύνης, προκειμένου να διευθετηθούν τα θέματα που εκκρεμούν ανάμεσα τους. Και όπως υποστηρίζει, κινδυνεύει να χάσει το σπίτι. Έτσι, ζητάει από την Έλενα μέχρι την Παρασκευή να υπάρξει συνάντηση.