Η Λίντσεϊ Λόχαν χτύπησε άνθρωπο με την Πόρσε;

14.03.2012
Υποτίθεται ότι τα πράγματα άρχισαν να πηγαίνουν καλύτερα για την στάρλετ που υποσχέθηκε να αφήσει πίσω την κακή ζωή, αλλά υπάρχει ένα προβληματάκι στην οδήγηση που παραμένει… άλυτο.


Όπως μεταδίδει σήμερα το ειδησεογραφικό πρακτορείο «Cover Media», η Λίντσεϊ Λόχαν (Lindsay Lohan) «χτύπησε κάποιον με το αυτοκίνητο και αμέσως μετά έγινε… καπνός».

Σύμφωνα με το δίκτυο TMZ, η 25χρονη ηθοποιός έφευγε από το Sayers Club του Χόλιγουντ λίγο μετά τα μεσάνυχτα χθες όταν συνέβη το περιστατικό.

Η Λίντσεϊ φαίνεται ότι έφευγε από το πάρκινγκ όταν είδε ότι της έκλειναν τον δρόμο παπαράτσι και θαμώνες του διπλανού Hookah Lounge και καθώς έκανε όπισθεν «ακούμπησε ελαφρά» τον μάνατζερ του κλαμπ.

Στη συνέχεια, λέγεται ότι κλήθηκε και η αστυνομία αλλά οι γνώμες διίστανται ως προς το ποιός τους κάλεσε.

Σύμφωνα με το ένα σενάριο, την αστυνομία είχε καλέσει η ίδια η Λίντσεϊ για να την προστατεύσουν από τους παπαράτσι ενώ σύμφωνα με ένα άλλο, την κάλεσε ο… τραυματίας.

Όπως και να είναι, το θέμα έκλεισε με συνοπτικές διαδικασίες, εκτός και αν ο μάνατζερ αποφασίσει για κάποιον λόγο –γιατί άραγε;- να επανέλθει στο σύντομο μέλλον.

Πάντως, η αλήθεια είναι πως η Πόρσε της Λόχαν εθεάθη κάπως στραπατσαρισμένη τις τελευταίες ώρες, γεγονός που σημαίνει ή ότι το όλο ζήτημα με το ατύχημα είναι αλήθεια, ή ότι η Λίντσεϊ δεν είναι και τόσο καλή οδηγός. Ή και τα δύο φυσικά…

Επιμέλεια: Ζωή Κίττα