Δύσκολες ώρες για γνωστή ηθοποιό

14.03.2012
Τρίτη και 13 η χθεσινή η «γκαντεμιά» της μέρας «χτύπησε» την Ελένη Καστάνη. Η γνωστή ηθοποιός έκανε δουλειές στο σπίτι της και από απροσεξία έπεσε και έσπασε το πόδι της. Το χειρότερο απ’ όλα; Το ατύχημα

Τρίτη και 13 η χθεσινή η «γκαντεμιά» της μέρας «χτύπησε» την Ελένη Καστάνη. Η γνωστή ηθοποιός έκανε δουλειές στο σπίτι της και από απροσεξία έπεσε και έσπασε το πόδι της. Το χειρότερο απ’ όλα; Το ατύχημα την αναγκάζει να εγκαταλείψει το ρόλο της στην θεατρική παράσταση “Κορίτσια με τα μαύρα”.

Σύμφωνα με την Espresso, η Καστάνη στην αρχή δεν πίστεψε ότι της συμβαίνει κάτι σοβαρό. Στη συνέχεια, όμως, οι πόνοι την ανάγκασαν να πάει σε ιδιωτικό θεραπευτήριο όπου και διαγνώστηκε ότι είχε σπάσει το πόδι της. “Έπεσα από τη σκάλα μέσα στο σπίτι μου στα καλά καθούμενα. Η κακιά η ώρα . Το θέμα είναι πως δεν φαντάστηκα αρχικά ότι το έσπασα. Πόνεσα πάρα πολύ, πίστεψα ότι είναι ένα διάστρεμμα... Τώρα έβαλα γύψο και είμαι με πατερίτσες”, αποκαλύπτει χαρακτηριστικά.

Αυτό, όμως, που τη στεναχωρεί περισσότερο είναι ότι εξαιτίας του ατυχήματός της, σταμάτησαν και οι παραστάσεις στο θέατρο, αφού είναι πολύ αργά για να γίνει αντικατάσταση.

Περαστικά!