Η αντροχωρίστρα που κατέστρεψε τον Μπάτλερ

14.03.2012
Έχει ο καιρός γυρίσματα, λέει ο λαός μας και η ρήση αυτή βρίσκει καθημερινά εφαρμογή σε όλους τους τομείς της ζωής, είτε είναι κανείς διάσημος είτε… κοινός θνητός.


Μόλις αποκαλύφθηκε η κουτσουκέλα του Τζέραρντ Μπάτλερ (Gerard Butler) που όπως φαίνεται, στοίχησε στην ερωμένη του τον γάμο της, έγινε γνωστό ότι και εκείνη δεν ήταν καμία… αγία.

Αντίθετα, το μοντέλο-ηθοποιός που λέγεται ότι χώρισε από τον άντρα της εξαιτίας της παράνομής σχέσης της με τον 42χρονο ηθοποιό, μάλλον «πήρε μια γεύση από το δικό της φάρμακο».

Σύμφωνα με το RadarOnline.com η εν λόγω κυρία, είχε παλιότερα μια άλλη εξωσυζυγική σχέση με τον ρόκερ Ντέιβ Ναβάρο (Dave Navarro) η οποία διέλυσε τον γάμο του με τον μοντέλο Κάρμεν Ηλέκτρα (Carmen Electra).

Την αποκάλυψη έκανε ο σύζυγος της αγνώστων στοιχείων –ακόμη- μοιχαλίδας, ο οποίος εξήγησε πως αυτό το στοιχείο ήταν εκείνο που ξεχείλισε το ποτήρι της υπομονής του. Έστω…

Και εμείς νομίζαμε ότι ο Τζέραρντ ήταν αυτός που έκανε τη… ζημιά! Τελικά ήταν ΚΑΙ ο Τζέραρντ, ο οποίος μετά το περιστατικό εισήχθη σε κλινική αποτοξίνωσης. Τυχαίο; Μπορεί...

Επιμέλεια: Ζωή Κίττα