Παπαρίζου: Ξεσπά για το χαμό του πατέρα της

14.03.2012
Μία συγκλονιστική συνέντευξη σε σουηδική εφημερίδα έδωσε η Έλενα Παπαρίζου, η οποία μεταξύ άλλων αναφέρεται στον ξαφνικό χαμό του πατέρα της, πριν τρία χρόνια. Και για πρώτη φορά, η τραγουδίστρια

Μία συγκλονιστική συνέντευξη σε σουηδική εφημερίδα έδωσε η Έλενα Παπαρίζου, η οποία μεταξύ άλλων αναφέρεται στον ξαφνικό χαμό του πατέρα της, πριν τρία χρόνια. Και για πρώτη φορά, η τραγουδίστρια ξεσπάει για τον τρόπο που «έφυγε».

Είναι Χριστούγεννα του 2008. Η Έλενα βρίσκεται στη σκηνή γνωστού νυχτερινού κέντρου και τραγουδά. Δεν γνωρίζει ότι σε λίγα λεπτά θα νιώσει το μεγαλύτερο πόνο που έχει νιώσει στη ζωή της. Όταν καταβαίνει από τη σκηνή μαθαίνει ότι ο αγαπημένος της πατέρας υπέστη έμφραγμα.

«Ήταν 4:30 το πρωί. Κατεβαίνω από τη σκηνή και βλέπω τον αδελφό μου, έναν γείτονα, έναν φίλο κι έναν ψυχοθεραπευτή να με περιμένουν. Μου είπαν ότι ο πατέρας μου έπαθε έμφραγμα, άλλα όχι ότι έχει πεθάνει. Με έπιασε πανικός. Πήρα άδεια για να πάω στο Γκέτεμποργκ και στο αεροδρόμιο ο αδελφός μου, μου αποκάλυψε ότι ο πατέρας μας είναι νεκρός», εξομολογείται δακρυσμένη στην εφημερίδα «Schlager».

Οι στιγμές που ακολουθούν είναι τραυματικές και την ταράζουν όταν τις φέρνει στο μυαλό της.

«Έχασα τη γη κάτω από τα πόδια μου, τον εαυτό μου, τα πάντα. Κατέρρευσα στο πάτωμα και άρχισα να κλαίω» και ξεσπά εναντίον των αρμοδίων υγειονομικής περίθαλψης του Γκέτεμποργκ, τους οποίους θεωρεί υπεύθυνους για το θάνατο του πατέρα της!

Όπως υποστηρίζει στη συνέντευξή της, ο πατέρας της έπαθε έμφραγμα στην περιοχή Backa και πέθανε στα χέρια της αδελφής της, Αρετής γιατί το ασθενοφόρο καθυστέρησε να πάει 20 λεπτά.

Όπως εξήγησε η περιοχή αυτή θεωρείται υψηλού κινδύνου και τα ασθενοφόρα δεν πηγαίνουν εκεί, παρά μόνο με τη συνοδεία αστυνομίας!!!!

Η οικογένειά της έστειλε ενστάσεις για την αργοπορία του ασθενοφόρου στις αρμόδιες υπηρεσίες, όμως όλες απορρίφθηκαν.

«Θα ρίχνω πάντα την ευθύνη σ’ αυτούς. Δε θέλω καμία οικογένεια να αισθάνεται ότι έχει χάσει ένα άτομο χωρίς λόγο. Είναι απαίσιο!», δηλώνει χαρακτηριστικά.