Ο ΛΑΟΣ απαιτεί ο Γιαννάκης στη Βουλή

14.03.2012
Ο Αδωνις Γεωργιάδης έφυγε, ο Γιαννάκης ο Παπαμιχαήλ έρχεται. Γιατί, ο πρόεδρος του ΛΑΟΣ, Γιώργος Καρατζαφέρης όταν φτιάχνει το ψηφοδέλτιο του κόμματος έχει… έμπνευση, μεγάλη έμπνευση. Στην πολιτική

Ο Αδωνις Γεωργιάδης έφυγε, ο Γιαννάκης ο Παπαμιχαήλ έρχεται. Γιατί, ο πρόεδρος του ΛΑΟΣ, Γιώργος Καρατζαφέρης όταν φτιάχνει το ψηφοδέλτιο του κόμματος έχει… έμπνευση, μεγάλη έμπνευση. Στην πολιτική κατεβαίνει, λοιπόν, ο γιος της Αλίκης Βουγιουκλάκη και του Δημήτρη Παπαμιχαήλ, ο οποίος θα είναι υποψήφιος με τον ΛΑΟΣ στη Β’ Αθήνας.

Πάλι καλά που δεν είναι στον Πειραιά, διότι η άλλη η μεγάλη έμπνευση του Προέδρου, ο Γιώργος Ανατολάκης θα έχανε τον ύπνο του. Την προσχώρηση του Παπαμιχαήλ στο κόμμα ανακοίνωσε ο ίδιος ο Καρατζαφέρης με ενθουσιασμό, παρακαλώ.

«Με εξαιρετική χαρά καλωσορίζω στο κόμμα μας τον Γιάννη Παπαμιχαήλ. Τον Γιάννη τον γνωρίζω από μικρό παιδί, από την εποχή που έκανα παρέα με τους γονείς του. Είναι ένας αγωνιστής. Ένας άνθρωπος που μπορεί και αντιμετωπίζει τα προβλήματα της ζωής, ένας νέος άνθρωπος που μπορεί να μιλήσει στα νέα παιδιά. Πιστεύω ότι από το ψηφοδέλτιο της Β’ Αθηνών θα μπορέσει να δώσει ένα μήνυμα προς τη νεολαία όλης της Ελλάδας. Γιάννη καλώς ήλθες», είπε ο Γιώργος Καρατζαφέρης.