Ο Χάμφρεϊς εκβιάζει την Καρντάσιαν με εκατομμύρια $

12.03.2012
Ακόμη ένα επεισόδιο στο σίριαλ με την τυπική λήξη του γάμου-εξπρές της ριάλιτι σταρ και όχι ευχάριστο βγαίνει στη δημοσιότητα.


Σύμφωνα με πληροφορίες του δικτύου TMZ ο Κρις Χάμφρεϊς (Kris Humphries) ζητάει το ποσό των $7 εκατομμύριων (€5,3 εκατομμύρια) από την Κιμ Καρντάσιαν (Kim Kardashian) για να "φύγει ήσυχα".

Ο 27χρονος μπασκετμπολίστας έχει εκφράσει δημόσια τη διάθεσή του να γίνει σε ζωντανή τηλεοπτική μετάδοση η δίκη για το διαζύγιό του θέλοντας έτσι να αποδείξει ότι η πρώην σύζυγός του τον χρησιμοποίησε για να αυξήσει την τηλεθέαση στην εκπομπή της.

Από την πλευρά της, η 31χρονη Κιμ έχει αποκλείσει το ενδεχόμενο "ανοιχτής δίκης", τονίζοντας την επιθυμία της να "κλείσει την υπόθεση ιδιωτικά".

Το ρεπορτάζ του ΤΜΖ αποκαλύπτει ότι η πρόταση-εκβιασμός του Χάμφρεϊς έγινε μέσω του δικηγόρου του Λι Χάτον (Lee Hutton), αλλά το αντίπαλο στρατόπεδο δεν φάνηκε να… ιδρώνει.

Αντίθετα, οι πληροφορίες θέλουν την Κιμ και τους δικηγόρους της να έχουν απορρίψει άμεσα την "εξαγορά" τονίζοντας ότι δεν έχουν τίποτα να φοβηθούν.

Η Κιμ και ο Κρις παντρεύτηκαν τον περασμένο Αύγουστο σε μια εντυπωσιακή τελετή που μεταδόθηκε από το κανάλι Ε! και 72 μέρες μετά, η Καρντάσιαν ανακοίνωσε τον χωρισμό τους, λόγω "αξεπέραστων διαφορών".

Πάντως, η συνέχεια –που προφανώς θα παιχτεί μέσα στις αίθουσες των δικαστηρίων- αναμένεται… καυτή. Τώρα το αν θα έχει ή όχι τηλεοπτική κάλυψη, ακόμη δεν έχει διευκρινιστεί.

Στο μεταξύ, στο βίντεο που ακολουθεί θυμηθείτε την πρόταση γάμου-υπερπαραγωγή με την οποία ο Χάμφρεϊς είχε ζητήσει από την Καρντάσιαν να γίνει γυναίκα του.

Επιμέλεια: Ζωή Κίττα